Fender Deluxe Vintage Modified guitar combo amp

March 21, 2017, 9:06 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladó egy remek állapotban lévő Fender Deluxe Vintage Modified csöves erősítő. Mexikóban gyártották 2008-ban, 40 Watt, 1X12˝ hangszóró, 2 csatorna, beépített effektek. A reverbnek csak a mértéke állítható, de a chorus-nak és a delay-nek kispedál-szerűen három potival lehet a paramétereit beállítani, az effektek külön-külön kapcsolhatók az erősítőn is és lábkapcsolóval is. Természetesen a tökéletesen működő gyári lábkapcsoló, annak kábele, illetve a gyári tápkábel jár hozzá, amúgy mindene eredeti, kivéve a csöveket, azokat nyilván kellett már cserélni az évek alatt, de a jelenlegiek remek állapotban vannak, keveset használtak. Eredeti ára jóval 200.000 felett volt, ma már ezt a modellt azonban nem gyártják. Egyetlen apró hibája van, az erősítőn a csatornaváltó kapcsoló nem vált, engem nem zavart, mert mindig lábkapcsolóról váltottam a tiszta és torz csatornát, így nem csináltattam meg.

Igény esetén és természetesen felárért adok az erősítőhöz egy szinte új, Thomannál vásárolt Gator keménytokot, amiben biztonságos a szállítás, és könnyű is, mert kerekes, a kiképzése pedig direkt olyan, hogy koncerten az erősítő a doboz tetején legyen, nekem nagyon bevált. Új ára a Thomannál szállítással kb. 45000 Forint, én 30000 adom, ha az erősítővel együtt viszed. Ha külön csak ez a Gator tok kell, akkor 35000-ért adom.

Fender Deluxe VM erősítő + Gator G-112 A Amp Transporter együtt 180.000 Ft.
Csak a Fender Deluxe VM erősítő 150.000 Ft.
Csak a Gator G-112A Amp Transporter 35.000Ft.

Egyiket sem postázom, kipróbálás és személyes átvétel előre egyeztetett időpontban Budapesten a második kerületben. Csere, beszámítás nem érdekel, köszönöm.

www.sweetwater.com

www.thomann.de
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »