Fender Highway 1 Stratocaster Scalloped neck Blackmore electric guitar

April 18, 2017, 8:03 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

2008as Sunburst made in USA highway one stratocaster, 3 single coil hangszedővel.
Pár fontos dolgot kell tudni a gitárról:
1 - A vékony nitro lakkréteg miatt, ami a széria sajátossága volt, patinás a kinézete. Személy szerint nekem nagyon bejön, hogy nem kamu road worn de a ezért nem csiri-viri.
2 - A nyaka Blackmore stílusban scallopálva van, tehát a bundok közötti fa részek be vannak csiszolva mint a Blackmore és Malmsteen signature stratokon.
3 - A gitár nyaka nem szög egyenes. Az éves során kicsit megvetemedett, de meg lehet javítani. Én a szövetség utcai volt fender márkaszervizben már lebeszéltem, hogy kb harminc ezerért tökéletes állapotba hozható a nyak. (anno első tulaja egyébként ott vette a gitárt)
4 - A nyakpálca/truss rod tökéletesen működik, a javítás után a gitár problémamentes teljes életet él majd.
5 - a fogólap nem lett visszalakkozva a scallopálás után, de vettem az USÁban fasza fújós lakkot, amit akár oda is adok mellé ha magad szeretnéd lelakkozni, de a javítás során a hangszerész is biztos szívesen megcsinálja. (De nekem pl tetszik lakk nélkül.)

Ezzel kalkulálva szerintem ez a 120 ezres ár nagyon megéri. Ezt a szériát mindenki agyon dicsérte és habár én sokáig nem hittem nekik, de azonnal megvettem mikor elkezdtem játszani rajta. Anyagi okok miatt válok meg tőle, amúgy van egy Blackmore signature gitárom, amivel elvagyok. (ezért is ˝scalloppáltam˝)
Szerintem aki olcsón szeretne Malmsteen vagy Blackmore gitárt venni az most megtalálta.

CSERE NEM játszik. Ha komolyan gondolod menjünk le együtt a Fenderbe és beszéljük meg velük a javítás menetét és részleteit.

Hangminták tekintetében én elég erősen rákattantam a Blackmore vonalra. Nyilván ezer más dolog is kihozható belőle.

Így szól koncerten egy engl screameren:

Így szól stúdióban:

Még egy feldolgozás:




No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »