BOSS GT-100 multi-effect processor

January 17, 2017, 8:15 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Üdv,

Van egy újonnan vásárolt, csak szobában használt, karcmentes GT-100 eladó.
Doboza megvan, tápegység jön vele.

Főbb funkciói:
-erősítő és hangfal szimuláció, jó sok van belőle
-rengeteg effket, nem sorolnám
-2 csatornás sztereó effektláncot is be lehet állítani
-midivezérlőnek is használható
-midis gitárszintetizátornak is használható, azaz a gitár jelét képes midire alakítani, amit számítógépes szoftverrel akár gitárszintetizátornak is lehet használni
-send-return effketkör ami az effektláncon belül mozgatható
-számítógépes kezelőfelület és a gyári programon kívül még vagy 2-3 egyéb fejlesztésű kezelő-szoftver
-letölthető, vagy vásárolható presetek széles választéka
-valóban egyszerű és könnyen átlátható kezelőfelület, bőséges fizikai kezelőgombok
-dupla kijelző
-egy beépített pedál, plusz két másik csatlakoztatható, funkciójuk tetszés szerint beállítható (akár a nyünnyögő effekt bugy-bugy frekvenciájának gyorsaága is változtatható pedállal :) )
-masszív fémház és strapabíró lábkapcsolók

kell ennél több?

Mindenki ismeri, és használja, de itt van róla gyári rizsa is:

Termékjellemzők
Tovább fejlesztett COSM erősítők, melyek modellezik a vintage erősítők hangját és eddig soha nem hallott hangzásokat hoznak létre
Dupla LCD kijelző az egyszerű, intuitív kezelhetőség érdekében, ahol minden paraméter közvetlenül elérhető
Megújult EZ TONE funkció, ahol egy grafikus koordináta rendszer segítségével hozhatunk létre új Patch-eket; az AMP és OD/DS CUSTOMIZE segítségével egyszerűen kreálhatók saját hangzások
Új fejlesztésű ACCEL pedál, mellyel több paramétert vezérelhetünk egy időben


Hátlap

Mega multi-effekt új generációs erősítő modellezéssel
Megérkezett a rég várt GT-10 utód! Ismerd meg az új csúcskategóriás BOSS effektet, a GT-100-at, melynek új generációs erősítő modellezése képes a vintage erősítők hangjának újra teremtésére, vagy akár jövőbe mutató, új COSM hangzások létrehozására egyaránt. A felhasználói interfész jelentős újításokon ment keresztül az egyedülálló dupla LCD kijelzőkkel, valamint az AMP CUSTOMIZE és OD/DS CUSTOMIZE funkciókkal kibővített EZ TONE tulajdonsággal. A GT-100 egy elnyűhetetlen, turné-biztos házban elhelyezett igazi erőmű processzor, hangzásban a klasszikustól a futurisztikusig.

Továbbfejlesztett COSM erősítő: A vintage-en túl
Az új generációs COSM processzorával a GT-100 a hangzásbeli képességek és a kifejezőkészség új területére kalauzolja a felhasználót. A vintage erősítők hangzásának és viselkedésének aprólékos modellezésével a GT-100 nem csupán a klasszikus erősítők ˝klónozásában˝ tűnik ki, hanem új utakat nyit meg a kísérletezni vágyók számára. Az AMP CUSTOMIZE funkcióval a klasszikus erősítők valóságon túlmutató mutációi is létrehozhatók. Készíts teljesen új hangzásokat!



Egyszerű és intuitív felhasználói interfész
A GT-100 egyedi dupla-LCD kijelzője és a nyolc szabályzóból álló felhasználói interfész gyors hozzáférést és intuitív vezérlést biztosít. Nincs szükség menük közötti navigálásra, minden funkció azonnal elérhető. A hangszínkészítés funkciói is jelentősen megújultak. AZ összes Patch, erősítő és overdrive/distortion hangzás akár nulláról elkészíthető és/vagy saját szájízre szabható egy jól átlátható grafikus felületen keresztül (TONE GRID).



Új hangzásbeli lehetőségek az ACCEL pedállal
Az ACCEL pedálnak köszönhetően egy teljesen újfajta kifejezőeszközhöz jutunk, ami lehetővé teszi több paraméter egyszerre történő vezérlését, beleértve az olyan időben-változó effekteket is, mint a FEEDBACKER, S-BEND, TWIST, stb. Kísérletezhetünk a paraméterek kreatív kombinálásával, és az értékek egy pedállal valósidőben változtathatók.



Új A/B csatorna megosztó funkció
Egy másik fontos új tulajdonság a GT-100-ban az A/B Csatorna megosztás. Mindkét csatornához különböző effekteket és erősítőket rendelhetünk, valamint a jelet nem csupán a dinamikával kapcsolhatjuk, hanem frekvencia alapján is, hogy mindegyik csatorna a saját effektjeit és erősítőit hajtsa meg. A hangzásbeli lehetőségek tartománya szélesebb és szélsőségesebb lett. Lágy, hosszú lecsengésű sound-ot alakíthatunk ki a közép-magas tartományra a szólókhoz és ütős, gyorsan induló hangzást a mélyebb tartományra a kísérethez.

read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits

read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits

read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits



You can read all the reviews from our members here »