GRETSCH Honey Dipper Resonator Dobro acoustic guitar

April 3, 2017, 6:17 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

120 000 HUF JÖVŐ HÉT VÉGÉIG, utána megy ebayre vagy reverbre.
Újonnan jelenleg 247 ezer. Nálam ki lehet próbálni, össze lehet hasonlítani és szívesen mutatok delta blues slide dolgokat, ha érdekel, Open D-ben vagy Open G-ben.
Tokom nincs hozzá, gyárilag se adtak sajnos.

Ez egy fém testű rezonátor gitár melyet sokan tévesen dobronak neveznek, de az egyrészt egy márkanév nem egy hangszertípus, másrészt amikor a szlengben mégis hangszerre használják akkor a szögletes nyakú ölbe fektetendő gitárról van szó, amit a countryban használnak. (más rezonátor technológia miatt máshogy is szól)

Második tulajdonosa vagyok, kiváló, tényleg szinte új állapotban van.
Az ára ugyan nem kevés, de nem véletlenül. Ez az egyik legjobb rezonátor a pár százezres National alatti kategóriában. A Gretsch név azért kötelez. Aki utána olvas egyértelműen ezt fogja találni, de kipróbálás útján is ez tapasztalható. Nekem kettő darab is van belőle, a másik a kék szerepel a lenti videókban, de pont ugyan olyan jó mindkettő, csak a csajom jobban szereti a kéket :D

Tapasztalataim szerint, amivel biztosan többet tud mint a Johnson, Regal és stb olcsó rezonátorok: az a hang. Nagyon autentikus és nagyon jól szól stúdióban is. Példák alább, mindkettőt én játszom.

Az ÁRA 120 000 HUF JÖVŐ HÉT VÉGÉIG, utána megy ebayre.
Újonnan jelenleg 247 ezer. Nálam ki lehet próbálni, össze lehet hasonlítani és szívesen mutatok delta blues slide dolgokat, ha érdekel, Open D-ben vagy Open G-ben.
Tokom nincs hozzá, gyárilag se adtak sajnos.

CSERE semmi másra maximum minőségi BANJOra.
POSTA NEM játszik, Budapesten személyesen megtekinthető illetve ezért az árért házhoz viszem neked ha a belső kerületekben laksz. (Pl a körút közelebb van hozzád, mint a Budapest tábla)
Ha lehet kérlek e-mailben írj. Köszönöm.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »