Mákosamp Hatred Custom guitar amplifier

June 2, 2016, 5:06 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kiállításokon, bemutatókon, stúdiókban működött, rohadtul nincs útban, de hátha csiklandoz valakit, meg unom minden nap az összetaperolt mocsári kőris előlapról törölgetni az ujjlenyomatokat (˝ÚÚÚÚÚ,de szééééép.....˝ Tudom, minden nap látom... )

Nem írok róla semmit, egyrészt úgyis ismered, a gitár kérdez, ő meg válaszol. Igazából inkább tolmácsol, pontosan azt, és úgy, ahogy te játszol...mind a 4 csatornán. Másrészt úgyis végigjátszod mikor eljössz érte. Kivéve, ha van akkora f...d, hogy berendeled az ország/világ másik felére, ahogy ezt mi napi gyakorlatban megszoktuk.

Perpill egy pár Svetlana 6l6 és egy pár szintén Svetlana el34 van benne.

Alkudni megpróbálhatsz, kp esetén máris nyertél 1 Huffocskát! Ha szimpatikusnak találunk, kapsz mellé egy flightcase-t is.

Van-e valamid, ami érdekel? Mangalica hízót/lókolbászt beszámítok. (vicc).
-RME szintű konverterekkel rendelkező interfész.
-w123, w124, w201 Mercit is, vagy e34 BMW-t, és ez viszont nem vicc. Lehetőleg benzinest, nem bírom a kolbászfüstölést. Esetleg T4-et, vagy Vitot, ebből viszont dízelt, mert teherautókba való a gázolaj.

...ugyanitt ˝nagyképő köcsög˝-ös üzeneteket vennék piaci ár fölött!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »