Roland Blues Cube Artist-hangszerbeszámítással is guitar combo amp

April 20, 2018, 7:06 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó, egy új Roland erősítő.. olcsóbb hangszert beszámítok az alábbi hangszerek érdekelnek:
/Boss,Zoom,Digitech,Roland,Korg,Line 6,Vox,Epiphone,Ibanez,Cort,Samick,Framus,Warwick,Marshall,Peavey,PRS,Mesa,Music Man,Gibson,Fender,Squier,Yamaha,Tama,Ludwig,Premier,Dynacord,Alesis,Mackie,....stb

Termék leírás:
Színpadra termett 80-wattos kombó gitárerősítő, autentikus csöves hangzással és játékérzettel
A Roland mindenre kiterjedő Tube Logic konstrukciója biztosítja, a híres jól beállított, vintage csöves erősítők interaktív hangzásbeli viselkedését, beleértve az előerősítő és végfok csövek torzítási karakterisztikáját, a tápegység kompresszióját és így tovább
Független Clean és Crunch csatornák, plusz egyedi Dual Tone mód a csatornák keverésére új hangzások eléréséhez
Master hangerő, három-sávos EQ és Presence szabályzó, plusz Boost és Tone kapcsolók mindkét csatornára
Négy-állású teljesítmény szabályozás (0.5 W, 15 W, 45 W, Max), mellyel bármilyen hangerőn kihajtott erősítő hangzáshoz jutunk
Beépített kiváló minőségű zengető és tremolo effektek, vintage hang karakterisztikával, plusz effekt loop külső effektek csatlakoztatására
Klasszikus nyitott-hátlapú design, custom 12-incses hangszóróval, nyárfából készült ládával a szép presence tartomány érdekében
Vintage hangulatú modern megjelenés
A könnyített kivitel biztosítja a remek szállíthatóságot, anélkül hogy ez a hangzás rovására menne
USB kimenet a jó minőségű számítógépes felvételekhez
Opcionális GA-FC lábkapcsoló a csatorna váltáshoz, valamint a Dual Tone és Tremolo/EFX loop kapcsoláshoz
BLUES CUBE ARTIST GITÁRERŐSÍTŐ
Autentikus csöves hangzás igényeseknek
Az újra debütáló Blues Cube sorozat 1x12-es kombóiban a zseniális csöves hangzás és játékérzet párosul a modern megbízhatósággal és az egyszerű szállíthatósággal. A Roland Tube Logic design filozófiája, hogy a legapróbb részletekig reprodukálja a legendás tweed-korszak csöves erősítőinek belső működését, a gitár bemenettől kezdve egészen a hangszórókig, túllépve ezzel a modellezés korlátait. A Clean és a Crunch csatorna egymástól függetlenül is használható, de kombinálható is a komplex hangkép érdekében, míg a variálható kimeneti teljesítmény lehetővé teszi, hogy bármilyen hangerőn teljes, kerek, kihajtott hangzást kapjunk. A kiváló gitárosok visszajelzései alapján kialakított és átgondolt Blues Cube lágy, varázslatos hangzást és játékérzetet biztosít, melynek köszönhetően ez a remek erősítő olyan, mint egy igazi inspiráló hangszer.





Zenei, kiváló érzékenységű erősítő, Tube Logic technológiával
Meleg, harapós, érzékeny, dinamikus, alkalmazkodó… általában ilyen és hasonló szavakkal jellemzik a gitárosok kedvenc, csöves erősítőjüket. A Roland Tube Logic-nak köszönhetően, ezek a kifejezések használhatók a Blues Cube Artist-ra is. A 90-es években megjelent, eredeti, első-generációs Blues Cube erősítőinek hangzása jelentős fejlődésen ment keresztül, ezáltal a mai Tube Logic pontosan és minden apró részletre kiterjedően reprodukálja a klasszikus csöves cuccok interaktív viselkedését, és biztosítja azt a bizonyos varázs-tényezőt, mely által egy gitárerősítő egy egyszerű hangrendszerből igazi élő, lélegző hangszerré változik. Kiváló érzet, rendkívüli dinamika, vastag hangzás, természetes kompresszió, stb. - minden, amit szeretünk a jól beállított vinatge, csöves erősítőkben, az megvan a Blues Cube-ban is.





Színpadra termett erősítő profiknak
A színpadi használatra tervezett Blues Cube Artist teljesítménye 80-watt és egy speciális ehhez az erősítőhöz tervezett, custom 12-incses hangszórót tartalmaz, mely harmonikusan dolgozik együtt a Tube Logic rendszerrel. A nyírfa furnérlemezből készült, nyitott hátú láda, természetes akusztikai rezgést biztosít a szóló és zenekari játékhoz egyaránt.







Clean, Crunch és Dual Tone
A Blues Cube Artist két független csatornával rendelkezik — az egyik a tiszta, a másik a crunch hangzáshoz. Mindegyik csatornához külön Boost és Tone kapcsolók tartoznak a hangkarakter formálásához. A Clean (tiszta) csatorna egyetlen hangerő szabályzójával, természetes, csöves, telt hangzást tekerhetünk be, minél feljebb tekerjük, annál inkább harap az erősítő. A Crunch csatorna esetében külön Gain szabályzó található, mellyel a torzítás mértékét állíthatjuk be. Egyetlen gomb megnyomásával elérhető a különleges Dual Tone mód, mellyel összekeverhetjük a tiszta és crunch csatornákat, és különleges gazdag hangzást kapunk. Továbbá a Blues Cube, éppúgy, mint a csöves erősítők imádja a kispedálokat, így bátran elé köthetjük kedvenc Gain pedáljainkat.





Vastag, nyitott hang bármilyen hangerőn
Minden csöves gitárerősítő felhasználó tudja, ahhoz, hogy az erősítő énekeljen, bizony alaposan meg kell hajtanunk, hogy ˝szenvedjenek˝ a végfok csövek. Ennek egyetlen hátulütője, hogy oltári nagy hangerőhöz jutunk, ami igazából csak nagy színpadra való - persze ez soha nem tartotta vissza a gitárosokat, a gitár egyen hangos! A Tube Logic-nak köszönhetően a Blues Cube autentikusan adja vissza azt a komplex torzítás karakterisztikát, mely a végfok csövek és a kimeneti trafó kölcsönhatásából ered, és ami által az összhangerő növelésével a hangzás egyre gazdagabbá, a játékérzet pedig egyre dinamikusabbá válik. A Blues Cube változtatható teljesítmény szabályzójával viszont elérhetjük ugyanezt a zenei, kihajtott sound-ot bármilyen szituációban, alkalmazkodva a környezethez, lehet az próbaterem, zenei klub, vagy akár stúdió.



Nem igényel karbantartást sem az erősítő sem a gerinced
A Blues Cube modern felfogása kiküszöböli a színpadi használatra is elegendő teljesítményű csöves erősítők két legnagyobb hátulütőjét - a csöves erősítők elképesztően nehezek, ki vannak téve a rezgésekből fakadó meghibásodásnak és a kiváló állapot fenntartása érdekében gyakori csőcserét és egyéb karbantartást igényelnek. Ezzel szemben a Blues Cube gyakorlatilag nem igényel karbantartást, valamint úgy lett kialakítva, hogy minden olyan ponton csökkentsük a súlyát, ahol ezzel nem befolyásoljuk a hangzást. A Blues Cube igazi csöves hangzást biztosít, ugyanakkor könnyen pakolható és nem kell aggódnunk a csövek állapota miatt!

Effektek, lábkapcsoló, és direkt felvétel készítés USB-n keresztül
A Blues Cube Artist tartalmaz egy zengető és egy tremolo effektet, plusz effekt loop-ot külső effektek bekötéséhez. A hátlapon található még lábkapcsoló aljzat egy opcionális GA-FC foot-controller számára, mellyel kapcsolhatjuk a csatornákat, a Dual Tone módot, valamint az effekteket és az effect loop-ot egyaránt. Az USB aljzaton keresztül pedig közvetlenül felvehetjük a Blues Cube Artist vastag hangját kedvenc számítógépes stúdió szoftverünkbe.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »