Ibanez FGM400 BB Frank Gambale Signature electric guitar

February 2, 2017, 10:10 am

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó ez az igazi gyűjtői ereklye, a legritkább és legértékesebb Frank Gambale Signature Ibanez, gyönyörű, Blazer Blue színben. (a képek nem adják vissza a valóságot!)

1998-as gyártmány, a hangszer mégis vadonatúj! Elfekvő darab volt egy Ibanez nagykerben, nem létező kategória! Ilyen állapotban fix, hogy nem találsz még egy ilyet!

A gyári Ibanez pickupok upgradelve a mester által használt DiMarzio szettre, amitől tíz Signature Ibanez közül konkrétan a legerőteljesebben szóló gitárrá vált (híd pickup). Itt lehet meghallgatni:




Plusz a ˝szokásos˝ dolgok, Lo-Pro Edge trem, push-pull poti (ami a nyaki hangszedőt adja hozzá az első 3 álláshoz), mahagóni test, bindingelt fogólap és fej. Csoda. A gyári leírásban szereplő ˝Wizard˝ nyakprofil nem állja meg a helyét, a valóságban mindegyik FGM széria (100,200,300,400) más-más nyakprofillal jött ki, ez szerencsére nem a papírvékony kategória!

Csere, beszámítás nem érdekel, ezért egymás idejének, ill. a hangszer rangjának tiszteletben tartása végett kérem, hogy csak komoly, készpénzes vevők keressenek! Köszönöm!

További infó:

ibanez.wikia.com



No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »