FAME G2000 Workstation Keyboard synthesizer

January 1, 2020, 5:04 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Az új Fame G2000 abszolút kiváló minőségű billentyűzet! Professzionális tervezés, felhasználó-barát és a 7 ˝nagy színes érintőképernyős kijelzője van. Ezt eddig csak a sokkal drágább billentyűsök nyújtották. Ez kategóriáján belül egy abszolút top-termék.
A sokféle beépített hang biztosítja a legjobb választást minden stilushoz. Vannak lágy, alap zongora hangoktól kezdve akusztikus és elektromos hangszerek (gitár, fúvósok, ütőhangszerek, ...), továbbá vonós, kórus és más réteg hangok. Ráadásul a billentyűzet kínál számos beállítási lehetőséget , pld. attack és egyéb hatásokat, mint pld. reverb vagy chorus, ez egyénileg állítható. Természetesen lehet kombinálni a hangokat. Egy speciális terület, a billentyűzet osztott funkciója.
Ugyanez a sokoldalúság megjelenik a ritmus- és kíséret -funkciókban is , hogy a zenész tökéletesen használhassa pop, rock, funk, latin, gospel, keringő és a nagy számú egyéb, beprogramozott stílusokat.
A hangszer kezelése szinte magától értetődő, de a 7 colos érintőképernyős kijelző nagy segítség ebben.
Érdemes megemlíteni továbbá a USB -os csatlakozástl és a beépített AudioPlayer-t , illetve a felvétel funkciót, amely 16 számot tud a CD-minőségben rögzíteni, és szerkesztheti őket.
Ez egy igazán sokoldalú hangszer otthonra és a színpadra.

Jellemzők:

61 érintésérzékeny gombok
Több mint 900 hang
240 kíséret stílus
Funkciók: Intro-Ending, Fade-in, Fade-out, stb
7 ˝TFT Touch-kijelző
USB -os csatlakozással, SMF(MIDI) és MP3
Hangszóró rendszer, 2 x 10 Watt
Méret: 96 x 37 x 13 cm (szé x mé)
Súly: 9kg
Német/angol kezelési utasítással!
Gyári új, rendelésre !






No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads