Diamond EA-200 - Japán ES335 electric guitar

July 28, 2014, 5:05 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy 1974-76 között, Japánban gyártott Diamond márkájú jazzgitár.
A matsumoku-i gyárban készült, több, mint valószínű, hogy kézzel (fine handcrafted felirat az f lyuknál lévő papíron). A matsumoku gyár először függetlenként, majd az Aria gyáraként üzemelt, a nyolcvanasokban pedig innen jöttek ki a legendás japán Epiphoneok. Precíz kidolgozás, kiemelkedő minőség, remek hangzás jellemzi a termékeit. Egyszóval Japán!
A gitár, kiváló, karcmentes állapotban van. Nyíl egyenes nyak (40 év után is!), beérett hang, tökéletes elektronika. Mindene eredeti. Egy német gyűjtőtől jött be ebayen keresztül Magyarországra.
Az eredetiségét igazoló link és pár adat a gitárról egy korabeli katalógus alapján:
www.matsumoku.org
www.matsumoku.org (a különbség csak annyi, hogy Diamond felirat van a nyakán, de az Aria angol wikipediáján írják, hogy kezdetben több márkanév alatt is gyártottak.)
és ebayen ugyanez a gitár csak más felirattal:
www.ebay.com
Veszprémben próbatermi körülmények közt kipróbálható. Érdemes! Pláne mondjuk egy Corttal vagy egy mai sorozatgyártott kínaival összehasonlítva! Rettenet kényelmes nyaka van...
Csere érdekelhet japán gyártmányú (vagy) Fender Telére, Stratora..
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »