Ändere auf Deutsch.     DeutschChange to English     EnglishCambiar a español     EspañolÁtváltás magyarra     MagyarZmeňte na slovenčinu     Slovenský

Lexicon I-ONIX U22 audio interface

May 2, 2014, 1:00 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egyáltalán nem használt-tehát kiváló állapotú minden tekintetben-USB interfész/hangkártyám! Profi otthoni hangstúdió! Alkudni lehet! Bolti ár: 80 000 Ft

Infó:
I-ONIX egy teljesen új kategóriát képvisel a digitális audiórögzítés terén, mely kitűnően beilleszthető bármely otthoni vagy professzionális stúdió eszköztárába A Lexicon a korábban megjelentetett FW 810S Firewire modell után piacra dobta új IONIX U22, U42S és U82S nevű USB 2.0 audio/MIDI interfészeit. Az új interfészeket az asztalra, könnyen elérhetőnek szánja a Lexicon, ideálisan a billentyűzet és a monitor közé.

Ezeken is dbx mikrofon előfokok találhatók az összes analóg bemeneten, és adják melléjük a Pantheon II VST/AU reverb plugin-t. Az U22 2 XLR/TRS kombó analóg bemenettel és 2 TRS kimenettel rendelkezik, 1 Hi-Z hangszerbemenettel, 1 fejhallgató kimenettel és MIDI I/O-val. Az US42S 4 analóg és 2 SPDIF digitális bemenettel, 2 Hi-Z hangszerbemenettel, és 2 fejhallgató kimenettel rendelkezik, az U82S ettől a 8 analóg bemenetben tér el. Mindegyik interfészen dedikált potik és szintkijelzők segítenek a gyors és kényelmes bemeneti/kimeneti jelszintek állításában.

A mellékelt szoftvercsomag tartalmaz az asztali stúdióknál már korábban is megszokott Steinberg CueBase LE 4 rögzítőszoftvert, egy Toontrack Ezdrummer Lite dob sampler-t, és természetesen a Pantheon II plug-in-t. A csomag minden egyes tagja futtatható Windows illetve Mac környezetben is.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »