NOVATION LaunchKey Mini midi keyboard

March 27, 2014, 10:02 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

A Novation Launchkey Mini egy új izgalmas mini kontroller 16 velocity érzékeny három színű paddal, loop-ok, hangok, effektek, transport control stb. vezérlésére.

A Novation Launchkey Mini rendelkezik 25 billentyűvel is, 8 társítható forgópotival, 7 funkciógombbal és további két performance gombbal. Kompakt és hordozható, ideális otthoni vagy színpadi használatra is.

Azonnal használatba vehető az ingyenesen letölhető Novation Launchpad és LaunchNovation Launchkey Mini iPad applikációkkal, és tökéletesen működik azonnal a legtöbb főbb zenei szoftverrel, mint az Ableton, FL Sutio, Pro Tools, Cubase, Logic méghozzá windows és mac gépeken is.

A Novation Launchkey Mini használató az ingyenes iPad alkalmazásokkal, mint a szintetizátorral töltött LaunchNovation Launchkey Mini app Novation technológiával. De tökéletesen működik a tartozék V-Station és Bass Station szoftverrel is. A készülék egy gigabyte loopmasters hangmintát is tartalmaz.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »