Sennheiser CSÚCSKATEGÓRIÁS CXC700 aktív zajszűrős GARAN earphone

May 18, 2014, 8:05 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Az eszköz kifogástalan állapotú, összes gyári tartozékával adom és közel fél év jótállás vonatkozik rá, így ennek fényében szinte ajándék.
Jelenlegi bolti ára 69 000 Ft.

A Sennheiser csúcskategóriás fülhallgatója aktív zajszűrő technológiával, melynek köszönhetően zajos környezetben is érthető minden zenei részlet, anélkül, hogy nagy hangerőt kellene használni.
Ilyen módon elkerülhető a meglehetősen gyakori halláskárosodás, amit rendszerint a környezeti zajok miatti nagy hangerőn történő zenehallgatás okoz.

A technológia lényege, hogy a fülesbe épített külső mikrofon által érzékelt környezeti zajokat az elektronika ellenfázisba fordítja és azt a hangszóróra küldi, így a külső zaj jelentős része kioltódik. 3 féle szűrési mód választható, így rugalmasan illeszthető különböző spektrumú zajforrásokhoz. Az elektonika mindössze 1 db AAA elemet, vagy akkumulátort igényel, mellyel több órán át használható aktív üzemmódban.
Az aktív-passzív üzemmód kapcsolható, így az elem lemerülése esetén, vagy amennyiben nem indokolt a zajszűrés, úgy passzív állapotban is lehetséges használni.

Hangja részletgazdag, intenzív basszus kiemelés jellemzi.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads