Korg KAOSSILATOR PRO sampler

March 21, 2014, 11:49 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kaossilator Pro 1 szer használt dobozával
Már a kis Kaossilator is forradalmat csinált! A zsebméretű, bárhol használható XY érintő paddal ellátott zsebszintetizátor sok amatőr zenekedvelő részére hozta el a zenélés örömét, hiszen nem kell többéves zenetanulás ahhoz, hogy értékelhető hangokat, dallamokat csiholjunk ki zsebkütyünkből. Hozzáteszem, azért nem árt...
A Kaossilator PRO már igazi ˝instrumentális szerkentyű˝, hozzáértő kezekben teljes zenekari megszólalást hoz, kitűnő hangminőségben.
A KORG népszerű, nyomásérzékeny felülettel vezérelt termékei eddig is számos érdekes lehetőséget nyújtottak a DJ-k számára, ám a cég tervezői ezúttal egy komplexebb, számos kreatív lehetőséget nyújtó termékkel rukkoltak elő.A Kaossilator Pro a Kaossilator utódja, ám tudásában messze felülmúlja azt. A tervezők immár az előző modellek erősségeit összefogva alkották meg az új Pro modellt.
Ha a Kaossilator Pro mellett döntünk, akkor egy kis helyigényű, hordozható, nyomásérzékeny felülettel vezérelhető szintetizátor hangmodult (számos elektronikus, illetve akusztikus hangszínnel), PCM dobhangokat, beépített vocoder programokat, hangminta-, és loop- rögzítőt kapunk egyetlen eszközbe sűrítve. A KAOSS X-Y nyomásérzékeny felület segítségével vezérelhetjük az eszköz egyes paramétereit. A vízszintes és függőleges tengelyhez más-más paramétert rendelhetünk hozzá, így ujjunk mozgatásával drasztikusan tudjuk befolyásolni egy hangszín megszólalását élőben.
A Kaossilator Pro az előző modellekhez képest szélesebb hangszín-választékot tartalmaz, illetve kifinomultabb loop-rögzítést tesz lehetővé; a rögzített loop-okat akárhányszor újravehetjük, úgy, hogy közben egy újabb sávval bővítjük (over-dub felvétel); a rögzített loopokat négy bankban tárolhatjuk.
A négy Loop Recording Bank alkalmassá teszi az eszközt DJ-stílusú el
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads