Fishman Presys 301 Blend acoustic guitar electronics

March 16, 2014, 3:18 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Fishman klasszikus és akusztikus gitár hangoló, előerősítő és hangszedő készlet, BEÉPíTETT MIKROFONNAL!

Egy hírnevére méltó gyár, az akusztikus gitár hangosításának feladatát modern megközelítéssel megvalósító kiváló terméke ez a beépítő készlet. A szokásos piezó húrláb-hangszedő jelén kívül egy hátsó kondenzátor (elektret) mikrofonnal a gitár testén belüli hangot is felhasználja az elektronika. A piezó és a mikrofon jelének arányát egy potméterrel tetszésünk szerint beállíthatjuk - keverhetjük. A gerjedékenység csökkentésére egy fázisváltó kapcsoló és egy gerjedésgátló potméter (hangolható lyukszűrő) is be lett építve. A 3 sávos hangszínszabályzó és a hangerőállítási lehetőség teszi teljessé a hang kézbentarthatóságát. Kedvenc akusztikus vagy klasszikus gitárunkat ezzel a szettel, némi kézügyességgel és törődéssel vérbeli elektroakusztikus gitárrá, elektromos erősítésre, stúdió hangfelvételre alkalmas hangszerré varázsolhatjuk.


A készlet tartalmazza a Fishman elektronikát a beépített mikrofonnal, a piezó húrláb hangszedőt, a csavarokat, a műanyag beépítő keretet, a gitár-jack csatlakozót, egy kábelrögzítőt és egy angol nyelvű leírást, ábrákkal. A 9V-os elem nem tartozék. Ennek élettartama (ha prémium kategóriás az elem) a gyártó szerint 88 üzemóra!

Ha kell, postán küldöm a terméket, melynek költsége a vásárlót terheli.
Számlaadás, 1 év garancia.
Köszönöm a figyelmet!

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads