Kustom DE300HD bass guitar amplifier

March 9, 2014, 1:03 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladnám vagy cserélném megkímélt állapotú Kustom DE300HD típusú basszuserősítőmet. A cucc kb két éves, többnyire csak próbateremben használt darab. Előfokcsöve a tiszta jazz-es hangzástól a brutálmetál torzításig hajtható, XLR direct out, tuner kimenet, effektkör, organic clipping áramkör (a végfok csöves erősítőt szimulál, túlhajtásnál csöves jellegű torzítás jelentkezik, a tranyós recsegés helyett). Jelenlegi bolti ára 85e körül. Az erősítőhöz egy 12AU7 csövet is tudok adni, amivel (a kisebb gain-nek köszönhetően) kevesebb a torzítás, több a tiszta hangszín.
Csere érdekel:
-gitárra (főleg telecaster, esetleg lp forma)
-basszusgitárra (elsősorban akusztikus, 5 húros vagy fretless, squier vagy valami hasonló szintű darab, de bármit meghallgatok)
-gitárkombóra (15-50 w, esetleg valami csöves matuzsálem, modellezős erősítők és egyéb úri huncutságok nem hoznak lázba)
-basszusládára
-digitális fényképezőgépre
-beszámítok jobbféle pickupot (preci vagy jb)
Ráfizetni most nem szeretnék (illetve nem tudok...) túl sokat, de azért ha jó az ajánlat, akkor tuti kitalálunk valami megoldást.

lényegében szinte bármivel kereshettek, próba, szerencse :) Emailben keressetek!

www.kustom.com
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »