Washburn Maverick BT4 QMT lead guitar

August 25, 2014, 5:44 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Ha tele van a hócipőd azzal, hogy a skvájered meg a hasonló csodák állandóan elhangolódnak, és szeretnél hasonló árban valami sokkal szebbet, amit nem úgy veszel meg, hogy cserélgetsz rajta dolgokat, mert mégsem annyira tuti mniden, ahogy leírták, hanem úgy fasza, ahogy van, akkor ez a Te gitárod!

Eladó egy 1999-es Washburn Maverick BT4 QMT gitár, eredeti, gyári állapotban, itt-ott leverődésekkel. 1 hangerőpoti, 1 hangszínpoti, HSS pickupelosztás, 5 állású kapcsoló, króm hardver, Grover RotoMatics 1:16 zárt olajkulcsok, csavarozott kőris nyak, 12˝ rádiusz, 22 bund (patent állapotúak), rózsafa fogólap, pötty akril jelölők, éger test (2 darabból), habosjávor fedlap (QMT), cherry sunburst szín, 6 pontos hagyományos tremoló (és tartja is a hangolást!!) teli babákkal, 5 rugó a tőkén + rugófésű testnek ültetve (hangvisszacsatolás, sustain sokkal komolyabb), gyári húrnyereg GraphTech TUSQ húrnyeregre cserélve. Atom hang. Bélelt vízálló puhatokkal, tremolókarral (értelemszerű).
A képen az egyik potisapka hiányzik, de természetesen az is már visszakerült a hangszerre, de újabb fotót emiatt nem csináltam. Kérésre friss képeket küldök.
Napi használatban van.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads