- Akusztikai panelek accessories

April 29, 2014, 8:38 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Nem csak a hangszórók és erősítők befolyásolják a hangzás minőségét, hanem az adott helység akusztikai adottságai is. Stúdiók tervezésénél az igényeket figyelembe véve emelik a falakat, ám otthon erre kevés embernek van lehetősége. Ha falbontás nélkül szeretne valaki javítani a szobája akusztikáján akkor kiváló akusztikai paneljeinket ajánljuk megoldásként. Abszorber panelek a nem kívánt visszaverődések ellen és Diffuzor elemek az erősen irányított hanghullámok szétszórására. Kiválóan alkalmazhatók lakószobában, házi stúdióban, próbateremben és gyakorlatilag mindenhol ahol javítani szeretnénk a hangzáson.
Mindegyik panel egységes méretű (100cmx50cmx15cm), viszont színben és a felhasznált anyagokban nagy választékot kínálunk. Minden darab megrendelésre készül, felszerelésük pedig egyszerű, otthon könnyedén megvalósítható.
További információt és fotókat találtok a honlapunkon hangoktatas.hu
Ha maradt megválaszolatlan kérdésetek, vagy rendelni szeretnétek akkor írjatok nekünk a honlapon található e-mail címre, vagy keressétek Etter Balázst a honlapon látható telefonszámon.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »