Mákosamp Eye Of Horus custom + komplett gitárcucc amplifier head and cabinet

January 14, 2013, 12:56 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy szalonállapotú, tökéletesen hibátlan Mákosamp Eye Of Horus egyedi extrákkal. Az erősítő két csatornás, csatornánként külön EQ-val és hangerőszabályzókkal. A standard 6V6 + EL84 csövek helyett ebben 2db 6L6 található a végfokban, ezáltal egy töményebb, sötétebb, ütősebb karaktert kapott a hang, a párhuzamos loop mix potija a hátsó panelra került, elöl pedig kapott egy master hangerőt a fej, illetve lábkapcsolható szólókiemelést. 30W-os teljesítményét meghazudtolóan nagyot szól, a kis teljesítmény miatt nem kell, hogy ordítson a plexiket megszégyenítően dinamikus hanghoz. Standard kétgombos lábkapcsolóval minden funkció kapcsolható. Az erősítő kb. 6-7 kg, így nagyon könnyen szállítható, bordó tolex borítású, elegáns kivitel.

Elsősorban kp-s ajánlatokat várok, csereértéke 230.000 Ft, de leginkább Axe-FX Standard vagy Ultra, ami érdekel értékegyeztetéssel természetesen.

Ha valaki szeretne egy kompromisszummentes gitárcuccot egyben, akkor TC G-System + Marshall MF400A ládával egyben is eladó 500.000 Ft-os fix áron, ez nagyon jó ár egy olyan cuccért, ami itthon és külföldön kis kluboktól a Papp László Sportarénáig bizonyított már. A fej és a G-System összekötéséhez szükséges összes kábelt adom, illetve egy 5m-es Klotz LY225T hangfalkábelt Neutrik dugókkal szintén.

A cuccok ára külön-külön (minden egyéb csak akkor eladó, ha a fej előbb elkelt!):

Makosamp Horus - 200.000
TC G-System - 230.000
Marshall MF400A - 100.000

Otthon, szobahangerőn felvett mélyre hangolt, modern metal hangminta:



Tiszta csatornán felvett gyors hangminták nyersen ill. effektezve:



No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »