Quick reviews
Összpontszám: 9.33
Ára: 9818 Forint (€32)
Kiadás/gyártás éve: 2016
Vásárlás helye/jellege: internet

Hangzás: Végre sikerült eljutnom egy Steel Panther koncertre. Igaz, a bécsi Gasometerig kellett menni, de láttam és megérte.
Meglepetés, hogy nem láttam egy erősítőt sem, kivéve az előzenekar cuccát, de azt szépen levitték a színpadról és nem raktak fel semmit, csak a dobszerkót és a gitáreffekteket. Valószínűleg vonalba ment a hangszerek jele is. Viszont nagyon jól szóltak.
Az egész zenekar egyben volt, hozták a kötelező showelemeket.
Mint gitáros, engem a gitáros játéka érdekelt legjobban. Meglepődtem, hogy nemcsak Kramer, de Charvel gitárokat is használt. Illetve az akusztukis részben egy nagyon szép Gibsont.
Értehető volt a szöveg, az összes hangszer jól ki volt keverve.

Pontozás: 10


Előadás: A közönség végig része volt a shownak, főleg a csajok.Ez a 18+ karikás. A számokat egy az egyben tudta mindenki.
Ne keressünk olyant , hogy díszlet : egyetlen háttérvászon volt kitéve. A lényeg a zenei élményem volt, illetve a számok közötti humoros és szexista párbeszédeken.
Nem találtam hibát, az előadás cd minőség volt. A csapat egyben volt.

Pontozás: 10


Általános benyomások: Helyszín: Wienna, Gasometer 2016 szeptember 26.
Az előzenekar Angliából érkezett és Inglorius néven futottak. Nem ismertem őket és nem láttam az egységet a bandán belül. 45 perces műsoruk számomra egy fájdalmas élmény volt.
A bécsi Gasometer koncertterme a Párducokra megtelt. Voltak magyarok, illetve a környező országokból is érkeztek emberek.
Sajnos, nem mindenkit érdekelt, hogy nem lehet dohányozni a teremben, főleg nem illegális anyagot. A biztonsági őröket sajnos hidegen hagyta. A legnegatívabb dolog ez volt a koncerten: a látogatók kis részének a kulturálatlansága.
A büfé árai a mi pénztárcánkhoz sajnos túlzóak voltak , így kihagytuk a fogyasztást.

Pontozás: 8

GS ajánlat
 

-
10 000 HUF2016.09.27. - Írta: Wylde

Number of comments - 1

2016.09.28. 19:35:14
Cimbi! Bár nem mentünk veletek a nőmmel, de ennyit nem is fizettem volna ki értük. Kicsit részletesebb cikket vártam.. Dalok címei, nézőszám, hangerő, játékidő, stb. : )