Quick reviews
Összpontszám: 10
Ára: 3990 Forint (€13)
Kiadás/gyártás éve: 2009
Vásárlás helye/jellege: Alexandra könyvesbolt

Tartalom: Többször újra értékeltem életem során az Ozzy-val létrehozott Black Sabbath lemezeket és 35 év fölött még többet jelentett számomra, mint addig. A szóló lemezeit is nagyon szeretem. Sok zenész életrajzi könyve közül ez az egyik nagy kedvencem! Ozzy visszaemlékezése alapján (Chris Aynes segítségével írt) elég őszintére sikerült könyv. Saját szavaival ˝amit kiköpött a kocsonya, se több se kevesebb˝! A könyv tartalmazza Ozzy egész életét: gyerekkor, részletes BLACK SABBATH -os időszak, szóló karrier, család, siker és sikertelenség, alkohol és drog problémák.

Pontozás: 10


Stílus: Nagyon jó stílusban megírt, letehetetlen könyv! Nagyon sokat nevettem rajta! Egyszerűen közelebb hozta hozzám Ozzy-t, mint embert. Ő tényleg egy idióta, amit tud is magáról. Ebben a könyvben a drog és alkohol problémák is úgy vannak megfogalmazva, hogy attól nem akartam letenni a könyvet, mint ahogy jó néhány más hasonszőrű kortársairól szólót letettem, mert szinte csak arról szólt a könyv.

Pontozás: 10


Általános benyomások: Nagyon jó kikapcsolódást biztosított a könyv. Egy hetes családi nyaralás első napján vettem a könyvet melynek tartalmát este elkezdtem mesélni a feleségemnek és a két (akkor még) kamasz fiunknak. Onnantól ha letettem a könyvet máris felkapta közülük valaki és elkezdte olvasni. Azon a héten mind a négyen elolvastuk, mely érdekes módon nemtől és kortól függetlenül mindannyiunknak tetszett . Én azóta ismét elolvastam.

Pontozás: 10
2015.06.06. - Írta: fendersrv65