Quick reviews
Összpontszám: 9.33
Ára: 0 Forint (€0)
Kiadás/gyártás éve: 0
Vásárlás helye/jellege:

Általános benyomások: Mindannyian maszkulin tökös arcok amióta csak először tomboltam az akkori Pecsa bulijukon. Élőben legutóbb Cserivel láttam őket még 2 éve nyáron Agárdon. Mivel Sidit anno a hangszerboltjában sem hallottam élőben pengetni így kénytelen leszek még idén megnézni őket. Ha Lukáccsal találkoznék megkérdezném, hogy kellenek-e nekik új dalötletek. Signature-t csak a farpofámra ha lehet. : ) Hát még boldog 25 évet nekik.

Pontozás: 9


Előadás: A CSAPDA történelmében mindannyian maxon teljesítettek a mai napig.
A lemezeik is mind jól szólnak+ ezer slágert írtak nekünk.
Lukács igencsak hiteles akárcsak Lemmy K. Be is b..na ha nem így lenne. A majdani új kecó
falára nem is tenném ki a posztereiket egymás mellé. : ) Van náluk jobb, képzettebb zenész eme kicsi országban de hitelesebb nem nagyon.Lukács ragasztja az arcokat az első sorba.

Pontozás: 10


Ismertség: A TANKCSAPDA nevű hungarikummal annak idején először a Pecsában találkoztam amikor is a SEX ACTION-nel és a MOBY DICK-kel játszottak. Ők nyitották a bulit. Lukács lazasága és Cseri Zakk W. beállásai azonnal megvettek engem. Nekem ma is totál hitelesnek tűnnek.
Új daluk a köpök rátok is igencsak odab...ós lett. Mi a f...sz is lenne ha mindig csak mások véleménye alapján élnénk?

Pontozás: 9

GS ajánlat
 


HUF2014.05.18. - Írta: TÖRÖLT FELHASZNÁLÓ

Number of comments - 1

2014.08.30. 20:09:56
Azért az elég gáz, hogy manapság a koncertjeiken ott tántorognak a pattanásosarcú, gyíkarcú kis tini srácok és lányok. Az újabb dalokat kívülről fújják, a régiekhez hozzá sem tudnak fingani. Nekem az ˝új˝ irányvonal nem tetszik, pont azt szerettem bennük, hogy nem buzultak, nem akartak kiszolgálni senkit sem a zenéjükkel. Most ez a tini rock annyira nem jön be. A Zakk Wylde majmolás sem annyira szimpi, de ám legyen! Mindazonáltal számomra még így is a legkedveltebb magyar rock csapat, és innen is sok sikert és még sok jó nótát kívánok nekik!

Eredeti bejegyzés megtekintése