Fender Telecaster American Standard 1988 electric guitar

October 20, 2023, 8:45 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy használt, kitűnő állapotú Fender Telecaster American Standard USA-ban gyártott 1988-as évjáratú 3 színű sunburst gitár a hozzátartozó eredeti Fender hard shell formatokkal. A gitáron két apróbb sérülés található, egy a fejen és egy a testen (az utolsó képen).
A Fender márka hőskora 1965-ben lezárult, mikor a tulajdonos Leo Fender a CBS társaságnak eladta a céget. A CBS üzletpolitikája, a spórolós gyártás és az egyre gyengébb minőségű gitárok forgalmazása az 1980-as évek elejére csőd közelébe vitte a Fender gyárat. A cég dolgozói 1985-ben kivásárolták a Fender céget a CBS-től. Az új tulajdonosok célul tűzték ki a hagyományos modellek ismételt gyártását, magas minőségi színvonalon az 1965 előtti időket idézően. A Fender Telecaster American Standard szériájú gitárokat 1988. évtől kezdték el kitűnő minőségben gyártani. A meghirdetett gitár az első szériák közül került ki. Ritkán kerül eladósorba a világon kiváltképp ebben a színben. Néhány linket mellékelek a mostanában futó hirdetésekről.

Csere és beszámítás nem érdekel.
Köszönöm az érdeklődést!


reverb.com

www.ebay.com
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »