- Synergy SYN50 + modulok guitar amplifier

February 22, 2023, 8:07 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Egyelőre azt hiszem inkább csak fontolóra vettem, ezért a visszalépés jogát fenntartva eladó Synergy SYN-50 fejem 3 modullal.
A Synergy (ami egyébként legszorosabban Steven Fryette nevéhez kötődik) lényege, hogy méltán híres és keresett erősítők a valódi gyártók (tehát elsősorban nem másolatok, hanem ténylegesen pl. Mike Soldano, Dave Friedman stb.) által tervezett csöves előfokait tudod gyorsan és egyszerűen cserélgetni. A hangkarakter és hangminőség teljesen megfelel az eredeti erősítőknek. A legjobb, hogy ezek a modulok viszonylag olcsón (kb. 200 ezer Forint / modul áron) elérhetők, tehát az eredeti erősítők árával összehasonlítva töredék áron tudsz egy olyan erősítőparkot fenntartani, ami nem ˝csak olyan˝, hanem tényleg ˝az˝ is. Mindegyik modul kétcsatornás, ez általában alacsonyabb/magasabb gain mentén válik szét. Semmi digitális nincs benne, ez tényleg teljesen csöves! Elég komoly modulválaszték elérhető már, ennek érdemes utánanézni, a Fender-től a Dumble-n át a brit típusú hangokkal együtt a Fryette erősítőkig minden létezik a kínálatban.
A SYN50 fej egy egyszerre 2 modult befogadni képes (tehát 4 csatornás) 50 wattos, effektloopos, XLR kimenetes csöves végfokerősítő, ami kimondottan a modulokhoz lett tervezve, és pl. adaptív módon állítja be a bias-t és érzetet minden egyes modulhoz, tehát máshogy viselkedik például egy Plexi illetve egy Mark IIC+ modullal.
A rendszer sokféle módon bővíthető, rackes modulkeretekkel, asztali moduldokkolóval (felvétel célokhoz) és természetesen bármilyen végfokkal. Az egész történet midizhető, így szinte bármilyen komplexitás kihozható.
A hangok pedig... hát tényleg csak áradozni tudok róla. A Soldano SLO tényleg Soldano SLO (megvásárlás után fej-fej mellett teszteltem SLO-100-zal), a Friedman HBE pont ugyanolyan masszív és vastag, mint az eredeti, és így tovább. Ha a legjobb csöves hangokat keresed és rugalmasságra is szükséged van, akkor ez jelenleg a legjobb ár/érték arányú megoldás erre.
És semmi digitális nincs benne, tényleg minden csöves :)
További infókat neten, YouTube-on találsz, egy videót hoznék példának, ami szerintem elég beszédes (a videóban ráadásul a kisebbik, 30-as fej szól):

A neves felhasználók listája is sorolható lenne: Steve Vai, az Opeth gitárosai, stb, de több neves hazai zenész is használja már valamilyen formában.
Nagyon szeretem, de most egy régi vágyam megvalósítása okán megfontolom a fej eladását az alábbi modulokkal:
- Friedman BE/BB (kristálytiszta és koszosabb tiszta is tud lenni valamint Friedman BE torzított csatorna).
- Friedman HBE (az előbbi karakter két torzított csatornával brutális high gain szintig).
- Soldano SLO (nem kell bemutatni, két torzított csatorna kevésbé szaturált és őrület szinteken).
A cuccok pár hónaposak, az egész hazai új vásárlás, tehát még garanciálisak, számla megvan. Gyári tartozékok (pl. fej lábkapcsolója), doboz természetesen jár mindenhez.
Abszolút nem mindenáron eladó, sőt, nem bánom, ha végül megmarad, mert tényleg zseniális, de most egy régóta vágyott projektem megvalósításához kellene az ára. Valószínűleg érthető okokból külön egyelőre nem szeretném eladogatni a dolgokat, de ha mégis ilyesmiben gondolkodnál, keress meg.
Csere/beszámítás most semmire sem érdekel, ezzel kérlek ne is keress. Megvásárlás helyszíne megállapodás szerint alakulhat. Komoly érdeklődés és vételi szándék esetén az országon belül a kívánt helyre tudom vinni.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads