Zoom F8 digital recorder

December 6, 2022, 6:46 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó használt Zoom F8 soksávos hangrögzítő.

Állapota használt, de nem lestrapált, szinte egész életét táskában töltötte, ehhez köthető kopások vannak rajta. Kijelzőjén 2 apró karc, ami főleg kikapcsolt állapotban látszik csak, de tettem rá üvegfóliát is a további karcok megelőzésére. Az elemtartójának az egyik műanyag ajtajánál letörött két pöcök, működését nem befolyásolja. Második tulajdonosa vagyok, az első tulaj személyes ismerősöm, így az egész életútjáért tudok kezeskedni. Brexit előtti angliai Pinknoise vásárlás, ezért a tápegysége angol dugós. Garancia már lejárt, javítva sosem volt.

Működése hibátlan, minden funkciója rendben van, ár/érték arányban szuper kis készülék. Megvan az utódja, és így is túl sok hangrögzítőm van, ezért került eladósorba.

A hozzá tartozó Cubase LE és WaveLab LE kódok nem lettek elhasználva.

Megnyomkodni, kipróbálni a 11-22. kerületben lehet, az értéke miatt jobban örülnék személyes, kipróbálós adásvételnek, de ha nagyon nem megy másképp, be tudom csomagolni alaposan az eredeti dobozába, és előre utalás + postaköltség után küldeni is tudom.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads