Gibson Les Paul Studio Worn Cherry electric guitar

January 29, 2023, 12:38 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált Gibson Les Paul Studio gitárom Worn Cherry színben, a képeken látható enyhén viseltes de egyébként műszakilag tökéletes és szép esztétikai állapotban.
Made in USA 2011, szép mahagóni és rózsafa, 50`s nyak (a vastagabbik Gibson profil), nincs agyonlakkozva (szatén), természetes érzetet nyújt.
Legfontosabb infók:
+ Elképesztő rezonancia, hangkitartás, hangminőség és játszhatóság, bármi mellé oda merem tenni. Az egyik legjobb Les Paul ami valaha nálam járt.
+ A gyári NYÁK-os Gibson Burstbucker Pro szett cserélve tradicionális bekötésű Gibson BurstBucker 1 és 2 pickupokra (sokáig ezek kerültek a Custom Shop Reissue gitárokba).
+ Teljes NYÁK-os elektronika cseréje minőségi TAD 50`s wiring szettre.
+ Gyári Gibson puhatokjával együtt kerül eladásra.
- A nyaki pickup kerete (és a többi gyárilag fekete elem) az előző tulajdonos által csontszínűre lett cserélve, amitől szerintem sokkal jobban néz ki, azonban az új keret nem jól követi a test görbületét, ezért eltört (apróság).
- Pár hónapja volt a guitar.clinic-nél Zolika által beállítva/áthúrozva, egy csereérett 10-es Elixir szett van rajta (játszható, de már nem tartja kiemelkedően jól a hangolást).
Csere/beszámítás az alábbiak esetén érdekelhet:
- Floydos, kétoktávos HH vagy HSH pickupkiosztású superstrat (elsősorban kicsit klasszikusabb dolgok mint pl. Ibanez RG550 vagy RG570, Kramer, Charvel gitárok stb).
- Esetleg PRS SE vagy alacsonyabb kategóriás USA hangszerek.
- Peavey 6505 fej (csak a sima nem + verzió), esetleg más erősítők.
- Esetleg Fractal Audio Axe-Fx II, preferáltan Mark II vagy XL és XL+ változatok.
De azért ha nem a fentiek közül lenne ötleted rá, akkor is írd meg mid van, és beszéljünk róla.
Ésszerű ajánlatokat meghallgatok. Az árat alapvetően reálisnak tartom a jelenlegi itt GS-en is látható Gibson árak és a gitáron történt upgradek fényében. Ha sokallod, tegyél egy ajánlatot és egyezzünk meg.
Kipróbálás sajnos nálam jelenleg nem megoldható, ezért a 19. kerületben a KöKi közelében megnézhető, akusztikusan megpengethető. Ezen túl Budapesten belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki. Budapesten kívüli megtekintés/megvásárlás is megoldható lehet a megfelelő garanciák mellett.

read the test »
Full points in the review: 10 ponits

read the test »
Full points in the review: 10 ponits



You can read all the reviews from our members here »



Related ads