Xotic RC Booster v1 pedal

September 3, 2022, 11:19 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Legjobb Booster mindenképpen, ehhez hasonló működés nincs, sok tekintetben egyszerre.
Alap rendszer része, minden további kedvenc effekt vagy hangzás erre fog épülni, vagy ez fog életet lehelni bele. Tud torzított és torzítás mentes környezetet is produkálni erős és minőséges Preamp függvényében.
Basszusgitárral vagy bármilyen hangszerrel használható, mert teljes tartományban működik, a közép tartomány bizonyos részét nem erősíti, ez az egyik lényege az RC Booster-nek, diagram könnyen látható az útmutatójában. Legjobb technológia, prémium hangzás.
Én Aphex Xciter Preamp pedállal használom, és az RC Booster legfontosabb lényege, hogy a Preamp előtt enyhe és gyönyörű Drive-is torzítással Boost-ol, ami pengetés-erősség érzékeny. Preamp után ez a torzítás nem jelentkezik, és a maximum gain állásnál sem. Nem garantálom, hogy bármilyen Preamp-pal így működik, de az Aphex Xciter a legjobb a világon, mert olyan elsődleges tulajdonságai vannak a minőség fokozására, hogy más ilyen felfogásban nem működik. Azért fontos ez a hasonlítás, mert ezzel rendelkezik az RC Booster is, és más ilyet az egész piacon nem ismerek, ami a működése közben a minőséget hatványra emeli, másképpen fogalmazva a basszus minőséget megteremti mindkettő, ezt más valahogy nem teszi meg, és a minőséget is hatványra emeli, nem csak egyszerűen szorozza vagy felemeli mint a többi, amikhez nem hasonlítható, mert valahogy piac ezeket nem tudja, ezért ezekkel nem is számolunk. Viszont érdekes, hogy a piacon a jobb pedalok ezekre a pedálokra épülnek, úgy tűnik, mert ha magában erőtlen és nem is ad saját basszusminőséget a pedál, ez a kettő ki tudja hozni mások rejtett potenciálját, ami szabályosan azt mutatja, mintha erre az Aphex-re és RC Boosterre épülne az egész piac legjava, csakis a lelkiismeretes gyártók, akik a legjobbat akarják adni a zenésznek.
Volt a v2 verzió is kétszer, de nem jobb a v1 verziótól biztosan, a szövete a hangzásnak szerintem sokkal jobb a v1-nek, részletesebb, tisztább.
Van tesztem róla itt saját a hangsztertesztek menüpont alatt.

read the test »
Full points in the review: 10 ponits



You can read all the reviews from our members here »