Focusrite Scarlett Solo külső hangkártya 2nd Gen audio interface

June 29, 2022, 3:48 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Focusrite Scarlett Solo külső hangkártya (2nd Gen)


Személyes átvétel Budapest vagy jófogás háztól házig 2995ft (gls utánvét) vagy posta előre utalással 1870ft vagy automata 1000ft



Paraméterek

Típus: USB
Analóg kimenetek száma: 2
Mikrofon bemenetek száma: 1
Bemenetek száma: 2
Kimenetek száma: 2
MIDI: Nem
SPDIF: Nem
ADAT: Nem
Fülhallgató kimenet: Igen
Fantom csatlakoztató: Igen
19˝ szerelés: Nem
Mintavételi frekvencia: 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz
Kompatibilitás: Windows 7, 8.1, 10, Mac OS X 10.10, 10.11
Szoftver: Pro Tools First, Ableton Live Lite, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Novation Bass Station VST a AU syntetizér
Analóg bemenetek száma: 2


Focusrite Scarlett Solo



A Scalett család legkisebb tagja a Scarlett Solo mely kis, hordozható méretben kínálja a Focusrite hangkártyák által megszokott minőséget. Egy mikrofon és egy gitárszintű jel fogadására alkalmas, természetesen fantomtáp és direkt monitor funkció is megtalálható rajta. USB2.0-n keresztül csatlakozik bármely számítógéphez, legyen az PC vagy Mac. A tápellátását is az USB portról kapja, így nem kell külön adaptert vinni mellé. A fantomtáp segítségével bármely kondenzátor mikrofon csatlakoztatható hozzá, amelyhez a +48V-os tápfeszültségre szükség van.



A direkt monitor funkciónak köszönhetően a fejhallgatón keresztül késés nélkül tudjuk visszahallgatni a mikrofon és gitár bemenetet. 96kHz/24 bit felbontásának köszönhetően ideális demó minőségű felvételek készíthetőek vele otthon, vagy méretéből és hordzhatóságából kifolyólag szinte bárhol.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »