Ändere auf Deutsch.     DeutschChange to English     EnglishCambiar a español     EspañolÁtváltás magyarra     MagyarZmeňte na slovenčinu     Slovenský

Alesis Air FX dj effect processor

May 28, 2022, 11:16 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladásra kínálom kiváló állapotú Alesis Air FX effektemet.
A kütyüt régóta nem gyártják, ezért mára igazi ritkaság számba megy. Egy-két karc került rá az évek alatt. Csatlakozása RCA-val történik, így könnyű integrálni bármilyen dj setup-ba. Egyszerűen a keverő/kontroller/bármilyen hangforrás kimenetét csatlakoztatod az Airfx bemenetére, a kimenetét pedig ahova amúgy a keverő kimenetet kötnéd. Kezelése pofon egyszerű, kézmozgatással nyúl bele az effekt paramétereibe, 2-3 tengelyen keresztül. kb mint a theremin. (csak azzal hangot állítanak elő, ezzel meg effektelni lehet a bemenetre adott hangot) Az ismert videómegosztó portálon millió videón megtekinthető a működése.
Elérhető effektek: mindenféle filter, phase/flange effektek, tremolo, vibrato, pitch transposer, rengeteg féle fajta.
Eladás oka: indokolatlanul keveset használom. Ritkán dj-zek és akkor is sok cuccal megyek. És bár az effekt kicsi, de a zenei stílus amit játszom, nem feltétlenül igényli a létét.(reggae, dancehall, ragga jungle)
Méretei: 20x16x5cm. Az alján 5/8˝-os mikrofonállványra rögzítésre alkalmas menet, egyébként gumilábakon áll.
Eredeti dobozában, leírással, tápjával adom.
Kipróbálható Érden. Időről-időre Budapesten is megfordulok, előre megbeszélt helyen is átvehető. Postázásra is hajlandóságot mutatok.
Ha felkeltette érdeklődéseteket írjatok! de csak regisztrált felhasználók jelentkezésére reagálok.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads