Roland UA-55 Quad-Capture external sound card

January 26, 2022, 10:34 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Roland UA-55 Quad-Capture hangkártya



személyes átvétel Budapest, posta 1800ft, postaautomata 1000ft , gls 1950ft, háztól házig jófogás 2695ft előre utalással.


Személyes átvétel Budapest vagy előre utalással gls 1800ft vagy jófogás háztól házig 2390ft (gls utánvét) vagy posta előre utalással 1870ft

A QUAD-CAPTURE magasra emeli a mércét az USB2 audio átalakítók táborában: beépített prémium kategóriájú VS előfokokkal, 24-bit/192 kHz jelátalakítással, ultra-rövid késéssel (Latency) és praktikus USB tápellátással lett felvértezve. Kompakt, masszív kialakításával és kiváló hangminőségével a QUAD-CAPTURE tökéletes megoldás többsávos, hordozható számítógépes felvételkészítéshez. Kiemelkedő jellemzőinek köszönhetően a QUAD-CAPTURE ár-érték aránya kategóriájának élvonalába tartozik.

Két XLR/TRS kombinált bemenet prémium mikrofon előfokokkal (VS előfokok), két TRS kimenet, koaxiális ki/bemenet, fejhallgató kimenet és MIDI ki/bemenet
A tartozék grafikus Control Panel szoftverrel gyorsan és könnyen beállíthatóak a VS előfokok
Fantomtáp, földelés leválasztás és Hi-Z kapcsolók
Az AUTO-SENS funkcióval egy kattintással beállítható az optimális bemeneti jelszint
Ultra rövid késésű (low-latency) VS Streaming driver
Alacsony zajszintű tápellátás az USB buszról
Kompakt kivitel, masszív alumínium ház, Direct Box-ként is használható

VS előerősítők

A QUAD-CAPTURE a Roland V-Studio 700 és M-400 digitális keverőiben található előfokaival rendelkezik: két prémium minőségű, digitáisan vezérelt mikrofon előfok (VS előfofkok). Az előfokhoz két XLR/TRS kombinált bemenet, független fantomtáp, mélyvágó szűrő, fázis fordítás és digitális kompresszálás tartozik csatornánként. A VS előfokok könnyen és gyorsan beállíthatók a tartozék grafikai Control Panel szoftverrel (Mac és PC-re).
BEMENETI JELSZINT BEÁLLÍTÁS EGY GOMBNYOMÁSSAL

Soha nem lehetett ilyen gyorsan és könnyen beállítani a tökéletes bemeneti-jelszinteket: egyszerűen csak aktiválni kell az AUTO-SENS funkciót egy gombnyomással, játszani a csatlakoztatott hangszeren és az QUAD-CAPTURE automatikusan beállítja az ideális felvételi jelszintet minden bemenetre. Így a profi és kezdő felhasználók egyaránt rengeteg időt spórolhatnak meg az optimális jelszint beállításával, és a felvétel pillanatok alatt elindítható.
VS STREAMING TECHNOLÓGIA

A QUAD-CAPTURE rendkívül stabil, alacsony késéssel rendelkező USB átvitelt biztosít a Roland szabadalmaztatott VS STREAMING technológiájának köszönhetően. Minden jelenlegi Mac és PC DAW platformot támogat az ASIO 2.0/WDM (Windows) és Core Audio (Mac) driver-eken keresztül.
ALACSONY ZAJSZINTŰ TÁPELLÁTÁS

A QUAD-CAPTURE egyik kiemelkedő tulajdonsága az alacsony zajszintű tápellátás. Tiszta, kiegyenlített bemeneti és kimeneti jelszintet biztosít, ami minden professzionális alkalmazásnak az alapfeltétele. Az USB tápellátást a QUAD-CAPTURE feldolgozza és az analóg komponenseknek az ideális feszültség értéket küldi a kiváló hangminőség és optimális hatásfok elérésének érdekében.
ALUMÍNIUM HÁZ, DI-BOX FUNKCIÓ

A QUAD-CAPTURE kompakt, strapabíró alumínium háza megfelelő védelmet nyújt szállításkor a beépített prémium alkatrészeknek. Élő koncerteken a zajmentes jeltovábbításhoz a QUAD-CAPTURE Direct-Boxként (DI-BOX) is használható.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »