Behringer DI100 di-box

March 18, 2022, 8:42 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Behringer Ultra-DI DI100 DI-Box.
Csak stúdióban használtam.
Professzionális és többcélú elemes/fantomáramú DI-Box. Impedancia- és jelillesztést biztosít a közvetlenül csatlakozó eszközök számára.
A DI100-al biztos lehetsz benne, hogy a hangforrásod kiegyensúlyozottan és zajmentesen éri el a keverőt! A BEHRINGER hozzáállása az aktív DI boxokhoz garantálja a hihetetlenül jó árat, strapabírást, és használhatóságot.
Dugj a DI100 kiegyensúlyozott 6,5mm-es TRS vagy XLR bemenetére bármit, és küld a jelet a keverőre az XLR kimeneten. Még gitárhangfalat is ráköthetsz, ami akár 3000 wattos is lehet, még mindig tökéletes lesz a jel. ¼-es LINK jack-et is tartalmaz, amivel mondjuk a színpadi erősítőre küldhetsz külön jelet. Állítható bemenet tompítása +50dB-ig tökéletes. Van még benne föld-kiemelő kapcsoló, mai kiküszöböli a tipikus földelési hibákat, valamint ultralapos frekvenciaválasszal rendelkezik hála a BEHRINGER OT-1 transzformátornak.
Márka Behringer
Jelprocesszor típus DI box
Csatlakozás XLR
Méret padló doboz
Tartozék a csomagban elem/akkumulátor
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads