Steinberger UR242 hangkártya és MIDI-interfész audio interface

October 17, 2021, 2:45 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Steinberg UR242 hangkártya és MIDI-interfész


Az UR242

Az UR44-nél megszokott lekerekített fémház, előlapján 2 Yamaha D-Pre előfokkal mikrofon szintű bemenet (kombnált Neutrik csatlakozókkal), 2 gain potméter (PAD, és az első bemeneten HI-Z kapcsolóval, fejhallgató kimenet, és egy maszter kimeneti hangerőszabályzó található. Az első két eljzat (MIC/HI-Z) mikrofon, és gitár, vagy akár basszusgitár csatlakoztatására, a második kettő (MIC/LINE) mikrofonok, vagy vonali szintű hangszerek (pl. szintetizátorok csatlakoztatására alkalmas. Fantomtáp kapcsoló ad 48 V-ot szükség szerint a bemenetekre, hogy egyaránt lehessen dinamikus, és kondenzátoros stúdiómikrofonokat csatlakoztatni. A hátlapon találunk még plusz 2 vonali szintű bemenetet (TRS), és itt kapott helyet a 2 főkimenet. Hogy teljes legyen a kép, kapott az UR242 MIDI ki-, és bemenetet, így tudja azt, amit a piacon hasonló kategóriában játszó hangkártyák specifikációban a magukénak tudhatnak.

Az UR242 otthoni stúdiózásra, élő előadásra egyaránt kitűnő választás billentyűsök, gitárosok, énekesek számára is. A felhasználás lehetőségei sokrétűek, lehet mobil rögzítő akár három zenész együttjátékának rögzítésére, használható színpadon az iPad szofverszintijének megszólaltatására.

Kitűnik a sűrű mezőnyből azonban az UR242 a szolgáltatások sokrétűsége, és minősége tekintetében, tehát: 192Khz/24bit mintavételi frekvencia, a Yamaha D-Pre mikrofon előfokok, késés mentes monitorozás, DSP effektek, iPad kompatibiltás. Az UR242 nem kizárólag a Cubasis iOS szoftverrel működik többsávos hangkártyaként, de bármely iOS-es DAW elfut vele. Tartozék még extraként a Cubase AI aktuális krosszplatform változata, amiről a be, és kimenetek szabályzása, a DSP effektek is vezérelhetők egyenesen a Cubase Ai szoftverről. Csatlakoztatáskor ez a Cubase verzió felismeri az UR242-őt és automatikusan felajánlja a DSP effektek (zengető, kompresszor, channel strip) használatát az egyes bemenetekre. Az UR242 dspMixFx elnevezésű patch mixere 100%-ban kompatibilis az összes DAW szoftverrel, ASIO, és Core Audio platformon egyaránt. Ugyanez a dspMixFx látja el a klaszikus keverő funkciókat is, a bemenetek effektezésének, EQ-zásának késésmentes lehetőségét kínálja, itt paraméterezhető a bemenő jel szintje. A DSP-ről fut a Sweet Spot Morphing Channel Strip, a REV-X zengető és a Guitar Amp Classics erősítőszimulátor, és ezek VST3 változata is megtalálható a csomagban.


USB hangkártya Mac/PC támogatással.

24 bit/192 kHz felbontású USB 2.0 hangkártya
2 A-osztályú D-PRE mikrofon előfok +48 V fantom táppal, kapcsolható előosztással
2 analóg XLR/TRS kombinált bemenet (mikrofon/kapcsolható nagyimpedanciás 1 és mikrofon/vonal 2), 2 TRS vonalbemenet
2 (bal/jobb) főkimenet (szimmetrikus TRS)
MIDI bemenet és kimenet
1 fejhallgató kimenet
Fejhallgató és kimeneti hangerőszabályzók
Késésmentes DSP alapú monitorozás valamennyi DAW szoftverben a REV-X zengető és a Sweet Spot Channel Strip csatornák használatával, a legújabb dspMixFx technológia segítségével, melyet a Basic FX Suite VST plugin-ek is kihasználnak
Loopback funkció
Tápellátás hálózati adapterrel
Tartós, teljes egészében fémből készült készülékház
Windows, Mac OS X és iOS compatibilis
iPad készülékhez csatlakoztatható a CC üzemmódnak köszönhetően (az Apple iPad Camera Connection Kit segítségével)



No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »