T-Rex Soulmate multi-effect

May 3, 2021, 12:51 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Hibátlan műszaki, szép esztétikai állapot. 5 prémium minőségű effekt (overdrive, torzító, delay, reverb, clean boost) és egy kromatikus hangoló egyben kb 4 középkategóriás pedál áráért. Az eredeti analóg hang digitalizálás nélkül végig megy az effekten, a modulációs effekteket csak hozzákeveri a pedál. A delayhez chorus moduláció keverhető. A reverbből többféle tipus választható. Soros effekt loop a további drive és/vagy modulációs pedáloknak vagy a 4 kábeles bekötéshez. Sztereo kimenet. Extra 12V-os táp kimenet további pedálok ellátásához. Nem gyári, de tökéletes zajtalan 12V-os táppal adom. Programozható multieffekt, de pedálboardként is használható (mintha egy-egy pedált kapcsolgatnál ki-be). Két bankban menthető 5-5 beállítás.

Nem modellez, nincs benne IR meg usb és nem szól ˝úgy mintha...˝. Pontosan az, aminek látszik, az egyes pedálok olyan beállítással szólnak, ahogy a potméterek mutatják. A ˝preset˝ az egyes pedálok ki-be kapcsolt állapotát menti, nem lehet különböző presetekhez pl különböző reverbeket vagy egyéni drive beállításokat elmenteni. Beállítható, a presetekhez menthető clean hangerő boost (az effekt lánc legvégén van) szóló kiemeléshez.

Normál használt áron beszámítok Flashback (vagy más, jó minőségű tap tempós) delayt vagy fuzz pedalt. Más, köszönöm nem érdekel.


No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »