BOSS BE-5 multi-effect

February 23, 2021, 1:44 pm

Acceptable [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Üdv!

Kihasználatlanság miatt eladó egy vintage japán Boss BE-5. Ritka madár. Valószínűleg az első multieffekt, amit a cég gyártott, vélhetően a 80-as években készült. Boss adapterrel kell működtetni, ami nem jár mellé. Kipróbáltam egy másik fajtával is, amivel zajos volt, viszont a gyárival egyáltalán nem, úgyhogy mindenképp a Boss-t javaslom.
Minden effekt függetlenül működik, igazából 5 külön pedál van egy házban. A delay kivételével mindene analóg. A chorus egy CE2, a delay egy DD3, a torzító egy OS2, a kompresszor pedig egy CS3. A Noise Suppressor potisapkája nincs meg, én is már így vettem majdnem húsz éve, de körömmel simán állítható.
Nem mai darab, emiatt némelyik potméter kissé recseg, de valószínűleg egy kis kontakt spray ezt megoldja. Sok mindent látott, kissé kopott is már a külseje, de egyébként mindene funkcionál. Régen az fx loop-jába bedugtam egy volume pedált, így az is működött vele. Kb. tíz éve nem használom egyáltalán, ezért remélem, hogy valaki jó gazdája lesz majd.
Az alábbi linken van róla részletes leírás angolul, és a bejegyzés végén 3 hangminta is található:

diy-fever.com/

Mailben keressetek. Kösz, hogy elolvastad!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »