Guitars » Classic guitar » Camps »     |   ALL from Camps »

Camps Hermanos Camps GL-18-S klasszikus mestergitár classic guitar

INACTIVE AD

FOR SALE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "523511"   November 13, 2020, 3:17 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Town : Budapest | Map ->

Price: € 1.625
580 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Eladó egy tökéletes állapotban lévő, gyönyörű mestergitár koncert kategóriában egyedülálló ár/érték aránnyal. A hangszert fél éve vásároltam a Stageshop üzletben, de sajnos a jelenlegi helyzetben meg kell válnom tőle.

Részletek a gitárról:
A Hermanos Camps GL-18-S a spanyol manufaktúra egyik legkülönlegesebb mesterhangszere ebben a kategóriában. Ez a mestergitár a legmagasabb minőségű tömör faanyagokból készült. A legjobb hangzás érdekében francia polítúrozású ˝shell-lakk˝ fényezést használnak a tetőn, amelyek köszönhetően minden regiszterben rendkívül nyitott és dinamikus a gitár hangzása. A hangindítás elképesztően gyors, és a játszhatóság komfortja is rendkívüli. A cédrus nyakba egy karbon merevítőrudat építettek a stabilitás érdekében és emiatt a nyakmerevítés nélküli gitárokhoz képest a nyakprofilt is vékonyabbra lehetett készíteni. A GL-18-S gitár teteje tömör AA osztályú fenyő, a hát és káva AA osztályú tömör indiai paliszander. A cédrus nyak ébenfa fogólapot kapott, a csont felsőnyereg szélessége 52mm, a húrhossz 650mm. A test mélysége a felső vállnál 93 mm, az alsó vállnál 98 mm. A felső- és alsónyereg csontból készült. Egy minőségi olasz gyártású luxus keménytok a gitár tartozéka.


Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »Related ads