BOSS GX-700 multi-effect

May 28, 2020, 1:09 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladósorba került ez a régi harcos, egy BOSS GX-700 midizhető multieffekt processzor. Rackbe szerelhető, kompakt cucc, analóg torzító áramkörrel, előerősítő és hangszóró szimulátor funkcióval, valamint minden olyan alapvető effekttel, amire szüksége lehet egy gitárosnak, a kompresszortól a modulációs effektekig. Értelemszerűen nem tudja azt, amit a mai modern erősítőszimulátorok, de értő füllel meglepően jó hangzásokat ki lehet belőle tekergetni, ráadásul az effekt loopnak köszönhetően simán használható külső torzítóval, overdrive pedállal kombinálva, csak effektként.

Mivel manapság ezek a kilencvenes évek vége felé gyártott rackes motyók abszolút nem divatosak, és konkrétan vicc az áruk, én sem kérek érte sokat, így körülbelül két BOSS kispedál áráért kaphatsz egy sokoldalú, házistúdióban, demózáshoz, és egy lábkapcsolóval kiegészítve koncerten is kitűnően használható műszert. Nem szobahangszer, megjárt pár színpadot, de korához képest kifejezetten jó állapotban van, többek között azért is, mert aktívan csak úgy két évig koncerteztem vele a kétezres évek közepén, azóta lett újabb, meg még újabb, így az utóbbi tizenpár évben bekapcsolva is alig volt. Többek között azért is szeretnék túladni rajta, mert ahhoz túl jó, hogy egy polcon porosodjon, és hátha más jobban ki tudja használni.

Néhány karc természetesen van rajta, főleg a két elülső potin, de ez a használatot nem befolyásolja. Az alján a szivacsmatricák már a megvételkor is hiányoztak, utólag tettem rá újakat. Gyári - a kábel csatlakozásánál javított, ezzel együtt tökéletesen működő - adaptert és használati utasítást adok hozzá. Mivel számomra eszmei értéket is képvisel, nem mindenáron eladó, tehát alku csak ésszerű keretek között lehetséges, ˝mennyit engedsz a feléből˝ típusú kérdésekkel ne raboljuk egymás idejét, pláne ebben az árkategóriában! Csere viszont érdekelhet bármilyen hangszerre - ha van ötleted, írj, hívj, és megbeszéljük!

Személyes átvétel megoldható állandó jelleggel Miskolcon, rendszeres időközönként Budapesten, kissé kevésbé rendszeres időközönként Szombathelyen, és a három várost összekötő útvonal bármely kis kitérővel elérhető pontján. Postázás csak a vevő felelősségére, előre utalást követően.

Ja igen, ˝Made in Japan˝, ha valaki igényes az ilyesmire, és elvből nem vesz mondjuk Taiwanon összeszerelt cuccot. Videó róla például itt.

read the test »
Full points in the review: 10 ponits



You can read all the reviews from our members here »