Aroma Mario Bit Crusher AMO-3 pedal

December 30, 2019, 5:14 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó hibátlan esztétikai és műszaki állapotban levő Mario Bit Crusher AMO-3 pedálom. Ha kipróbálnál valami ˝mást˝, a bit crusher kategória feltétlen megér egy próbát, és ez a modell ár alapján az egyik legelérhetőbb a kategóriában. Nekem bejött, úgyhogy nagyobbra váltok, ez az eladás oka. Tudja hozni a Super Mario főtémát (szívesen megadom a beállítást), meg a hasonló videojáték-zenéket (innen a pedál neve), de annál visszafogottabb beállításokra is képes. Szuperpici, pedalboard barát pedál, jelenleg tépőzár van rajta, de a dobozával és leírásával együtt csúszásgátló tappancsokat is adok mellé.

Sajnos nem találtam rendes bemutatóvideót hozzá neten, így a videóban egy hasonló árkategóriás modell szerepel. Nagyjából gondolom segít elképzelni, hogy mit is csinál a bit crusher. A gombok funkciói a használati utasításban, fent a képek között. A bit crusher pedálok egyébként szuperek a gitár mellett basszusgitárhoz, és szintetizátorhoz is.

Kérésre szívesen küldök neked hangmintát, Budapesten átvehető és kipróbálható. Szállítás is megoldható. Kérlek írj rám itt, vagy hívj a megadott telefonszámon.

Technikai jellemzők:
True Bypass
Input Impedance: 470K Ohms
Output Impedance: 100 Ohms
Current Draw: 68 mA
Power supply: AC Adapter 9V DC

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »