EMG 81TW 89R szett pickup set

November 11, 2019, 4:09 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált egy tökéletesen működő, felezhető(!) EMG 81 TW és 89 R szett tartozékaival együtt!
A hangszedők egy Schecter Hellraiserből lettek kiszerelve és brutál jól szólnak, de váltottam passzív hangszedők irányába. Sajnos a szokott helyen a használattól megkopott a felirat, de funkciójában hibátlan maradt. Mindkét hangszedő egyenként felezhető push-pull potival. Ezeket, valamint hangszín potit, aljzatot és a quick connects kábeleket is adom hozzá. Ennyiért maximum sima EMG-ket kapsz. ;)

Hivatalos leírása:
EMG 81-TW: Az EMG-81 felezhető változata. A klasszikus 81-es hangzás mellett egy single-coil hangzás is elérhető, saját preamp-pel és természetesen zajmentesen. 5 mm-el vastagabb a 81-esnél.
EMG 89R: EMG-89-es, fordított elhelyezésben. Itt a single coil rész helyezkedik el a nyak felől. Jellemzői megegyeznek a 89-el.
Az EMG-89 egy single coil és egy humbucker hangszedő egyben, mindkettő saját kimenettel. A single coil mód egy EMG-SA hangzását nyújtja, míg a humbucker mód az EMG-85-höz hasonló hangzást eredményez. A két mód között a mellékelt Push/Pull kapcsolóval válthatunk. Mint minden EMG, a 89 is mindkét módjában gyakorlatilag zajmentes.

Hídnál a jól megszokott 81-es hangzás! Nyaknál is hihetetlenül jól szól, főleg felezve, én legtöbbször így használtam, gyönyörű telt, kerek hangzást adott a hangszernek. A híd pickup felezésével strat jellegű hangzást is elérhetünk. Nagyon jól variálhatóak, tényleg szinte minden hangzást el lehet velük érni.

Átvenni Debrecenben lehet, postázni elsősorban foxposttal tudom, előre utalás után vagy utánvéttel is.
Cserébe Line 6 relay G30 érdekel.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »