Hughes&Kettner Edition Silver guitar combo amp

October 9, 2019, 6:00 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Nagyon jó gitárkombó, amikor megvettem, azt hittem, soha nem adom el. De mivel csak itthonra vettem (mert nagyon szeretem a 12-es ládákat, de csupa kisebbet használok színpadon, kellett egy a jazzgitárhoz néha gyakorlásra), és érkezett egy komolyabb utódja, csak egy maradhat.

Ez még német gyártmány, nagyon szép tiszta hang, 12-es Celestion hangszóró, rugós zengető, aux bemenet (ami optimalizálja a teljes hangerőt, tehát nem lehet széthajtani felelőtlenség okán). Van rajta Lead csatorna is, működik, de én olyat soha nem használok, de nem is egy tigris, közepes hangerőn szép, nagy hangerőn túllépi a hangszóró lehetőségeit. Kipróbálni jelenleg Érden lehet, postára nem adom, ahhoz azért nagy. Alkuval kérlek ne keress, lehet, hogy van, aki olcsóbban adja, ezeknek a minőségéhez képest érthetetlen módon nyomott a használt áruk, de az enyém nekem ennyit ér, akkor keress, ha neked is megér ennyit. Értelmes mértékben ráfizetek cserébe tökéletes állapotú Roland Mikrobass-ra www.thomann.de. Érdeklődni itt az oldalon lehet üzenetben.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Vox AC15C2
Vox AC15C2