Korg AX-1500G multi-effect

August 13, 2019, 8:40 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kihasználatlanság miatt eladó. Otthon és koncerten is használtam. Veterán cucc, de jó állapotban van, és kifogástalanul működik. Erősítő és ládaszimuláció. Kezdőknek, első lábeffektnek, otthoni demófelvételre kiváló, de kevésbé vájtfülűeknek színpadon is megállja a helyét.

KORG REMS modellezési technológia, 56 féle profi minőségű effekt és ezek variációi (8-at lehet egyszerre használni). 48 preset és 48 user program, egy programon belül két - egymástól független - drive és cabinet láncot lehet összeállítani, amik között egy pedál segítségével kapcsolhatunk (forradalmi újítás, amellyel megoldható, hogy egy programon belül elkészítsük a kísérő és szóló sound-unkat!). Expression pedál mellyel real-time-ban szabályoz-hatjuk a kiválasztott effekt paramétereit. ˝Individual˝ mód (ebben az üzemmódban az effekt-blokkokat ki-, bekapcsolhatjuk a lábkapcsolókkal, mintha hagyományos pedálokat használnánk sorba kötve).

Korabeli teszt a Hangmesteren:

www.hangmester.hu

Saját felvételek ezzel az eszközzel:

depeche-tribute.com/
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Aguilar DB925
Aguilar DB925