Pedals » Effect pedal » - »     |   ALL from - »

- Amptweaker TightRock Distortion effect pedal

FOR SALE

Item number: "462137"   May 28, 2019, 7:23 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : Benőcz Kata
Phone : +36209348068
Town : Tata | Map ->

Price: € 192
62 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Amerikai gyártmány (Handmade in USA), minőségi kivitelezés. Nagyon jó állapotban van, keveset volt koncerten, inkább otthon vagy stúdiófelvételhez használtam. 4 éve vettem Angliában újonnan. Noise gate, Gain boost, EQ / PlexEQ kapcsolók, Volume, Tone, Gain és Tight szabályzókkal. Tökéletes eszköz hi-gain szólókhoz is, a Tight potival szabályozható mennyire legyen tiszta, kontúros a hang, a beépített Noise gate pedig nagyon hasznos kiegészítő hozzá. Ez persze csak egy előnye, sok egyéb módon kihasználható még.
Új ára 91.000 Ft jelenleg, én 62.000 Ft-ért továbbadom, mert a jelenlegi cuccommal nem tudom kihasználni, csak áll a szekrényben.
Hivatalos leírása:
Distortion premium pedál effekt gitár számára. A kompakt méret ellenére a pedál a hangbeállítások széles választékát kínálja, és a rendkívül ellenálló ház képes elviselni a gyakori utazás kemény körülményeit. Vezérlők: hangerőszabályozó,tónus, torzítás szint és attack beállítás. Zajkapu kapcsoló, EQ karakter váltó és Gain karakter váltó. Beépített effektkör és Side Track interfész. Természetesen true bypass-kapcsolással felszerelt. Tápellátás 9V akkumulátorral vagy 9-18V center negative tápegységgel, amely nem szerepel a csomagban. A 18V táplálás növeli a headroom-ot és erősebb hangot eredményez.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »