Ashdown ABM 210T + MAG 115 Deep bass box

December 30, 2019, 11:26 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a címben szereplő 2 darab láda. Külön nem szívesen válnék meg tőlük. A 2x10-esen az egyik csatlakozó műanyag anyája törött (ld. fénykép), amúgy fizikailag jó állapotban van mindkét láda. Használva volt, tehát karcok mindkettőn vannak, de a használati értékükből ez semmit nem von le. Ha koncertre kell cipelni, szeretni fogod, mert mindkettő elég könnyű darab. Az alsó ládán kerék is van. Biztos strapabíró, mert eddig egyik elcseszett klub foghíjas térkövekkel kirakott udvarán sem sikerült róla letörni! Kicsinek tűnnek, de a zenésztársaid garantáltan utálni fognak! Az 1x15-ös kicsit röfögött, úgyhogy tekercseltetve lett, azóta kulturáltan libegteti meg a gatya szárát, és a címkével ellentétben nem 250 W, hanem egy 500 W-os Peavey tányér lakik benne! Kipróbálni Pécsen lehet, ha szerencsés a csillagok együttállása, a pesti szállításban tudok segíteni.

Csere nem érdekel, köszi, így is van éppen elég kacatom :) Egy juhar fogólapos Fender Precision-t vagy 5 húros amcsi Jazz Bass-t persze meggondolnék... Nyilván nem szőrén ;)
Értelmes ajánlatot meghallgatok.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »