Reloop Rabs15a active speaker

February 22, 2019, 9:55 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó 2 db aktív hangfal. Használtan vettem én is, látszik rajta, hogy nem új! Én mindössze 1x használtam egy 80 személyes bulin. Aztán végül nem volt rá szükségem. Ezért csak a sarokban porosodik azóta is. Műszakilag tökéletes állapotban van. Nagy teljesítményű, kifejezetten bulikra tervezve. Szép dinamikus hangzása van, de én szobában nem használom, oda már kissé sok. :-D
Neten mindent megtalálhatsz róla, de azért írok pár adatot.

Jó hangminőségű és hangteljesítményű, két utas, aktív hangfal. 2 sávos EQ, hangerőállító potméter, egy bemeneti szintváltó (mic/line) a hátulján. Színuszos teljesítmény:280 W, csúcs. teljesítmény: 550 W. Felhasználási mód: házibuli, hangosítás, disco, konferencia.
Súly 28,9 kg.

Zenészeknek, dj-nek egyaránt ajánlott, én szintivel használtam, és a 80 személyre simán elég volt. Ha nem akarsz sokat költeni hangosításra, de nagyot akarsz szólni, akkor megtaláltad amit keresel.
Minimálisan alkuképes. Darabár nincs, mivel párban szép az élet. :-D
Kipróbálási lehetőség Győrváron van. Megbeszélés szerint Pestre el tudom vinni, mivel sűrűn járok arra, de csak a délelőtti órákban! Nem postázom!
Cserével légy szíves ne keress.

Köszi, hogy elolvastad.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »