Eden Module bass pedal

February 11, 2019, 10:16 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó keveset használt EDEN Module basszus előfok pedál (bass pre-amp és DI box egyben). A pedál EDEN Terranova erősítő széria áramkörét tartalmazza a végfok kivételével. A többi bass pre-amp pedállal ellentétben ez tartalmaz saját Effekt loop váltó kapcsolót is (az előfok és az EQ után tudod kötni a Chorus-t, Reverb-et, Delay-t), MUTE gombot valamint az Eden Enhanche áramkörét be/ki váltó kapcsoló gombot is (ez gyakorlatig egy mid scoop). A pedált 18V-os adapterrel, dobozával együtt adom.

Mire és hogyan használható egy bass pre-amp?

Gyakorlatilag nem kell többet erősítőt vinned oda ahol adott valamilyen hangosítás, mindig a saját hangzásoddal fogsz szólni.

Basszuserősítővel: A pedál egyik ˝Amp˝ kimenetét az erősítő ˝Effekt Loop Return˝ bemenetébe kötöd akkor az EDEN előfok hangzásával fog szólni a cucc. Az adott kombó vagy erősítőfej előfoka nem fog beleszólni a hangzásodba! Ez elég hasznos, ha óradíjas próbatermek leharcolt kombóit használod vagy a koncerten a klub által biztosított nem annyira kedvednek való ˝backline˝ erősítőn kellene játszanod.

Keverőbe kötve: XLR kimeneten küldve a jelet az általad beálított EQ-val és EDEN hangzással kapja technikus a basszus hangot. Itt is előnye, hogy ha magadat hallod a monitorból külön erősítőt nem kell a koncertre cipelni.

Bővebben itt egy magyar teszt: hangszerplaza.hu/

Hangszín:



és a terranova hangzást bemutató videó (a fej ugyanazt tudja, mint a pedál):



Leírás:

Basszusgitár előerősítő pedál az Eden Terra Nova erősítői alapján. Félparaméteres EQ részleg, valamint Enhance, Bass Boost és kompresszor áramkörök. A pedál három lábkapcsolóval rendelkezik: Mute, Enhance & Effects Loop. A D.I kimenetnek köszönhetően a hangot akár egyenesen a keverőbe is küldheti, de használhatja mint előfok feljátszáshoz, vagy kombóba/erősítőbe kötve mint effektpedál. Aktív és passzív bemenet, kapcsolható effekt út, fejhallgató kimenet.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »