Allen&Heath Qu-Sb mixing desk

February 7, 2019, 2:58 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Újszerű állapotú Allen&Heath Qu-Sb digitális rack-es keverő eladó (elcserélhető)! A keverő most egy 4U magas Gator műanyag rackben lakik, de az eredeti csomagolása is meg van. A rackbe be van építve egy WiFi router és egy 16 csatornás hardwire splitter. Így bármilyen színpadi hangrendszerbe beilleszthető és egy bedugott pendrive-ra 18 wav sáv rögzíthető PC nélkül. Van hozzá egy iPad Mini, amellyel teljes értékű digitális keverő. Kp-s, vagy csereajánlatokat várok a szettre, vagy részeire!

Leírás röviden: hordozható keverő: 18 bemenet, 14 kimenet, iPad segítségével távvezérelhető, AudioRack-kel bővíthető, Cat5 kábel segítségével, így 32/24-re növelbe a be- és kimenetek számát, 11 mix gyűjtemény (4 monó, 7 sztereó), 4 effekt processzor, 4 mellérendelt effekt hurok, mute és DCA funkció (trim, polaritás kapcsoló, HPF, zajzár, oszcillátor), 4 sávos EQ, kompresszor, delay, USB audió interfészként is használható, tartozék iLive FX Library, ME Personal Mixing System kompatibilis.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »