BOSS ME25 Multieffekt effect pedal

March 23, 2019, 6:46 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

EGy kitűnő hangzású ME-25: Multieffekt gitárpedál

Jellemzők

A megfizethető új ME-25 tele van nagy teljesítményű BOSS funkciókkal, így profiként hangzik, mégis olyan szórakoztató és könnyen használható, mint egy stompbox. A beépített SOUND LIBRARY azonnali hozzáférést biztosít a tucatnyi klasszikus és modern hangzáshoz. Egyszerűen válasszon ki egy kategóriát, válasszon egy változatot, és játsszon. Testreszabhatja hangját a Drive, a Tone és a Level gombok egyszerű forgatásával. A fedélzeti COSM erősítőmodellek, valamint a Super Stack és a Phrase Loop használatával az ME-25 egy álom processzor igényes gitárosoknak, akik nagyszerű hangzást és egyszerű használatot igényelnek.

* Nagy teljesítményű COSM® amp-modellek a klasszikustól a kortársig.
* Szuper egyszerű, felhasználóbarát felület!
* A SOUND LIBRARY széles körű felhasználásra kész hangokat gyűjt; egyszerűen válasszon egy kategóriát, és válasszon egy változatot
* A hangok azonnal szerkeszthetők a Drive, a Tone és a Level gombok és az Expression pedál segítségével
* A SUPER STACK rendkívül nagy teljesítményű és alacsony ütésű
* A Loop funkciója 38 másodperces felvételi idővel
* USB audio interfészként működik
* Beépített AUX bemenet a külső zenei eszközök (MP3 / CD-lejátszók stb.)
* Hat AA elemmel vagy váltakozó áramú adapterrel is használható

Több információ

Azonnali hozzáférés
A ME-25 elegáns, fekete-fehér kialakítása megkönnyíti az egyes gombok, potik és pedálok láthatóságát és elérését. Három lábkapcsoló, egy Expression pedál, négy gomb, kilenc háttérvilágítással ellátott gomb és a kibővített LED-panel biztosítja - még sötétben is - jól látható vezérlőpanelt.

COSM® modellezés
A készülék ára ˝belépési szintet˝ jelenthet, de a COSM által vezérelt ME-25 pedál nem más, mint egy első osztályú készülék. A luxus ME-70-ből származó különleges amp-modellek széles, stílusos választékot ölelnek fel a klasszikustól a kortársig. Az új ULTRA METAL mindenféle metál zene számára sikoltozó hi-gain torzítást kínál. A tónus palettán belül a SUPER STACK, amely a dedikált gomb megnyomásával egy kis gyakorló erősítőből egy hatalmas szörnyet varázsol .

Testreszabható SOUND LIBRARY
A ME-25 SOUND LIBRARY több tucat előre beállított hangzást tartalmaz, amelyek mindegyike gyorsan válogatható kategóriák szerint, de könnyen beállíthatja a hangokat a dedikált előlapi gombokkal. Az ingyenesen letölthető könyvtár szoftver segítségével egyszerűen és kényelmesen szerkesztheti és elmentheti a kevert hangjait a képernyőn.

USB csatlakozás
Csatlakoztassa az ME-25-et közvetlenül a számítógéphez egy USB-kábellel, és egy személyes felvevő stúdió áll rendelkezésére. Az ME-25 USB audio interfészként működhet, amely kényelmes, konszolidált stúdióbeállítást hoz létre a Cakewalk SONAR 8.5 LE szoftverrel (nem tartozék). Ezzel a beállítással az USB-n keresztül közvetlenül továbbíthatja a hangot az ME-25 és a PC között.

további információ
A tápegység nem a gyártó eredeti, hanem annak megfelelő helyettesítője
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Aguilar DB925
Aguilar DB925