BOSS GT1000 multi-effect processor

January 19, 2019, 11:31 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Garanciapapíros gyári állapotú csúcshangzású multieffektem eladó. Az ár tartalmazza a hozzá tartozó gyári Boss hordtáskát is (Boss ME-80 & GT-1000 Bag)! Menő ajánlat! Szuper és minőségi termék. Garancia: 3 éves (ebből három hónap telt el).

OKOK, ÁLLAPOT:
Vásárlása óta kb. tucatszor használtam, rendezett szobakörülmények között, ezért hibátlan az állapota. Ez az ár jelenleg egy új árához képest 20.000 Ft-al olcsóbb, plusz a szuper gyári táska. Ezt a használat függvényében korrekt ajánlatnak érzem. Nem vagyok kereskedő, egyszerűen melléfogtam, de ez nem az effekt hibája. Rég használtam digitális cuccot, ezzel törődni kell, nekem pedig nincs elég időm, sem gyakorlatom, és őszintén megvallva, érzékem sincs a kezem alá paraméterezéshez. Aki jártas ebben, szerintem egy hét alatt olyan hangzásorgiát varázsol belőle magának, amilyet csak akar. De én ehhez béna vagyok, tényleg. Maradok a kisvonatnál.
TERMÉK PARAMÉTEREK:
Csúcsminőségű effekt processzor gitárosok számára. Nagyszerű karakter és kivételes zenei kifejezés. Ez a legelső gitár multi-effekt processzor belső 32 bites AD / DA hangváltóval és a belső feldolgozás minősége 32-bit / 96 kHz. Legújabb DSP processzor, BOSS technológia - a GT-1000 kiváló teljesítményt nyújt egy kompakt és könnyű pedál egységben. Erősítő szimulációk Tube Logic új technológiával, amely beépített a Katana, Waza és Blues Cube erősítőkbe. Ezen kívül, innovatív technológia - Augmented Impulse Response Dynamics (AIRD) amely egy széleskörű kutatás alapján jött létre, a klasszikus gitár erősítő alkatrészei komplex kölcsönhatásra összpontositva. A GT-1000 előerősítők használata gitár- és teljesítmény erősítővel új hang lehetőségeket és valósághűséget eredményez, amely korábban a közvetlen rögzítéshez elérhetetlen volt. Számos beépített BOSS Multi-Dimensional Processing (MPD) technológiával rendelkezik. Speciális algoritmusok: Modulation, Delay és Reverb, a népeszerű 500 szériai pedálokból. A felhasználók számára számos erősítő és effekt konfiguráció áll rendelkezésre. A nagy teljesítményű DSP processzornak köszönhetően a Patchok megszakítás nélkül kapcsolahtők és a Delay / Reverb effektek lassú csillapitással rendelkeznek. Intuitív és tökéletes vezérlés a nagy kijelzőnek köszönhetően, 10 konfigurálható pedálkapcsoló és beépített Expression pedál. A beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően a felhasználók szerkeszthetik és megszervezhetik a GT-1000 processzor hangjai vezeték nélkül, speciális alkalmazásokkal az iOS és Android készülékek számára. Tartozék hálózati adapter. Méretek: 462 x 248 x 70 mm. Súly: 3,6 kg.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »