Maruszczyk Elwood jazz bass bass guitar

February 16, 2019, 9:03 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Maruszczyk Elwood jazz bass eladó. Éger test, jávor fedlapokkal, matt fényezés, Delano hangszedők. Gyakorlatilag új állapot, egy-két minimális festékleverődéstől eltekintve. Kisszériás, iszonyatosan jó JB mexikófender-áron.

UPDATE.
Mivel az önsorsrontás fekete öves mestere vagyok, ezért most a basszusgitározás mellett bejött egy gitározós projekt is. Ennek az az egyik folyománya, hogy jó sok pedált, meg egyéb marhaságot kell vennem, ezért átmenetileg a hangszer árát 220 ezerről kerek 190 ezerre csökkentettem, ami már tényleg Tesco-ár érte. Ez az ár kizárólag készpénzes vásárlás esetén érvényes.

Csere, beszámítás jöhet, de a csereár továbbra is 220 000 HUF. A fentiekből kifolyólag mostanság leginkább jó minőségű gitáros cuccokra lenne szükségem (bár gyakorlatilag kinéztem, amit akarok, szóval hozzál inkább pénzt, ne bonyolítsuk), illetve Hohner The Jack vagy B2B, illetve egyéb fejnélküli csodák továbbra is érdekelhetnek leginkább cserébe, de mondd csak nyugodtan, amid van, aztán majd levelezgetünk hosszan-hosszan, vagy csak lakonikusan rábökök egy nemet. Az élet kemény.

Budapestre be tudom vinni.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »