Ibanez GRX70DXJU-BKN electric guitar

December 19, 2018, 11:41 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Üdvözlök mindenkit!

FRISSÍTÉS! (2018.12.28) - az eddig említett elektronikai hibát orvosoltam hangszerésznél egy hangerő potméter és egy jack aljzat cserével, szóval a gitár hibátlanul szól.

Eladóvá vált az első elektromos gitárom, és a hozzá tartozó kiegészítők. Kezdőknek tökéletes választás, nekem is az volt. 2011 óta az enyém, rengeteget nyúztam, de azokhoz a zenékhez, amiket én játszom nem igazán való hangzásilag, így most nem használom már egy ideje. Talán valakinek okozhat olyan örömöket, mint amilyeneket nekem is okozott az évek során. Be van állítva a gitár, jól tartja a hangolást, jelenleg 10-es Ernie Ball húrkészlet van rajta. Szerkezetileg tökéletes, hibátlanul működik, szépen szól. Hangmintát kérésre tudok küldeni. Gyári tremolo kar, puha tok, hangoló gép, leírások járnak hozzá, igény szerint ajándékként adok hevedert is.

Gitár tulajdonságok:

Csavarozott juhar nyak
Rózsafa fogólap
22 Medium érintő
H / S / H hangszedők
5 állású pickup kapcsoló
Hangerő; hangszín szabályozó potméter
Black Night szín

Helyileg Budapesten van, időpont egyeztetést követően kipróbálható, valamint igény szerint Miskolcon is megtekinthető. Postázni nem szeretném idő hiányában. Csere nem érdekel, maximum egy Seymour Duncan SH-4 JB hangszedőre + ráfizetés.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »