Hartke VX410 bass box

February 2, 2019, 12:28 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

A kiszemelt utód meglétéig eladó egy hibátlan műszaki és esztétikai állapotú Hartke VX410 400W-os basszusláda. Egy közepes vízszintes karc van a rács bal alsó sarkában. Csak szobában és próbateremben használtam.
Igen, az extension jack-anyája szürke, az aljzat ettől még érintetlen és eredeit. Az eredeti anya egy szállítás alkalmával isten tudja hogyan de leesett és elveszett, ilyen méretű aljzatra meg csak szürkét kaptam. Legalább színkódolva is van, hogy melyik az input, és melyik az extension :)

A kígyó nyom nélkül eltávolítható :) viszont menő és praktikus is, pl ha valaki véletlen belerúg az cserébe rögtön meg is kapja a magáét, kábeleket lehet rá akasztani, stb, de megtartom ha nem kéred rá, akár alkudhatunk is akkor az árból.

Kipróbálható és átvehető Tatán. (Egy pár hétig még nem tudom megoldani a Budapesti átvételt, de később erre is lesz lehetőség, ezért írtam ezt is a településhez).
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »