EMG Steve Lukather pickup set

October 18, 2018, 4:27 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok,

Eladásra kínálom barkácsoló lelkületű kollegáimnak a jelenleg Fender stratocaster-lakó EMG Steve Lukather szettet.
Anno használtan jutottam hozzá, darabjaiban és úgy varázsoltam be a gitáromba. Gyanítom, hogy egy musicmanből lett kioperálva, mert a hangerő&tone poti nyáklapja nem egyezik a sztratom lyukkiosztásával (képeken látszik). Továbbá nem volt hozzá tone poti sem, ezt frissen ropogósan vásároltam hozzá egy vagyonért, amit végül nem bírtam a helyére forrasztani (ez további barkácsolást igényel), illetve adok hozzá egy sztereo jack-et is, ami szintén nem volt az eredeti pakk része. Adom hozzá az 5 állású kapcsolót is, a hozzá illő fekete sapkával, és a fekete gombokkal.
Igén, szerint a saját berhelésű nem túl esztétikus, de kifogástalanul használhato mexikói lyukkiosztású koptatólapon is.
Egy inkorrekt adás-vételnek köszönhetően már kiszerelt állapotban van.

A hangjáról:
EMG 85 humbucker hátul, nagy jelszint, visít harap, a rock maga, kegyetlen sustain, de nem száraz és steril mint a 81.
Középső/nyaki hangszedők egy overwound single coil variáció, telt, meleg hangzás a jellemző. Nagyon gombölyű hangok nyaki állásban, kattogós fényesebb középen. Nulla zaj a sztratóban, az alacsony impedanciás jelnek köszönhetően vész esetén egyből dughatod a keverőbe is... (de csak ha nagyon muszáj :))
Szvsz az egyik legtöbb stílusra alkalmas szedő szett. Rock, jazz, metál, pop... Autentikusan hozza mindegyiket, zaj és gond nélkül.

Bicskén átvehető, gond nélkül szólja amit kell, de az esztétikai értéke nem a legmagasabb, ezért szólok előre. Nekem a jó hang kellett, nem a kinézet, amikor megvettem...
Szállításban Bicske-Fehérvár vonalon tudok segíteni.

Csere-beszámítás akár szóba jöhet, max nemet mondok.

Bármilyen kérdésre készséggel válaszolok, nem akarok zsákbamacskát árulni. Ronda és finom jeligére jöhetnek a mailek, hívások, amikor jólesik.

Üdv,
Tomi
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »